USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

За луцькими парками наглядатиме нове підприємство

29 Вересня 2011 10:25
У Луцьку створять комунальне підприємство, яке займатиметься благоустроєм міських парків і скверів.
Відповідне рішення прийняли депутати під час 14-ї сесії Луцької міської ради у середу, 28 вересня.
Як доповів перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук, нині зелені насадження в обласному центрі займають 135 гектарів, а це всього 41% від потреби. Згідно з нормативом, у такому місті, як Луцьк повинно бути 325 гектарів зелених зон.
Створення підприємства «Парки та сквери міста Луцька» допоможе навести лад передусім у двох найбільших парках міста – центральному парку імені Лесі Українки та парку 900-річчя Луцька.
За словами заступника мера, за центральний парк міста сьогодні «відповідають всі, але конкретно ніхто».
«Якщо в зоокуточку ще сьогодні проводиться робота по його розвитку, то в обох найбільших парках відсутня концепція розвитку цільного майнового комплексу цих територій», – сказав він.
«Крім того, 38 скверів та мікроландшафтних територій потребують інвентаризації земельних ділянок, майна та зелених насаджень. Якщо так піде далі, то, я думаю, що дуже скоро їхня кількість різко зменшиться», – висловився заступник мера.
На роботу у нове підприємство для початку планується взяти шість працівників.
«Думаю, що позитивні результати від діяльності такого підприємства ми отримаємо вже до кінця цього року. Такі підприємства є в інших містах України», – запевнив Кравчук.
У підсумку, депутати Луцької міськради більшістю голосів підтримали пропозицію Кравчука. Тому невдовзі в Луцьку таки з’явиться комунальне підприємство «Парки та сквери міста Луцька».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
олена Показати IP 29 Вересня 2011 10:38
Да толку буде дуже богато, як зараз!
Я до олена Показати IP 29 Вересня 2011 15:08
І знову почались сопливо-жалісливі коментарі. Ой як усе погано, які всі погані, яка я хароша, чому мені ніхто грошей не дає.
777 Показати IP 29 Вересня 2011 10:44
Ну ж і звичайно своя людина (Кравчука)буде керівником таким же,як і сам перший зам. А толку точно не буде!!!Лише витрати.
Лучанка Показати IP 29 Вересня 2011 10:55
А за які кошти воно буде працювати??? Або вхід в парк буде платний або повісять на шию бюджету, якого і так не вистачає забезпечити мінімальні потреби, або когось треба прилаштувати на роботу.
555 Показати IP 29 Вересня 2011 11:48
директором Корчука і буде толк, або Б. Сороку
К.І.Н Показати IP 29 Вересня 2011 11:52
Царською Росією Керувало 3000 чиновників. А скільки вже дармоідів служе в Луцьку??? Микола Романюк Ви стаєте на ті самі граблі, що і ваші попередникі
Тату Показати IP 29 Вересня 2011 12:11
Цікаво, що новостворене комунальне підриємство підпорядкували управлінню культури, яке очолює кума Святослава Крвчука. Цікаво де Гнатів буде брати техніку та працівників на обслуговування парків та скверів. А може це перспективний план деребану земель загальгого користування?!
Лучанин Показати IP 29 Вересня 2011 16:46
"На роботу у нове підприємство для початку планується взяти шість працівників." - директор, заступник директора, головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера, касир, завгосп. А працювати хто буде? Тут двірник двір 1 раз в місяць підмітає. Так це метр території від будинку, а ви хочете щоб навели порядок в парках та скверах? Та навіть якщо всі шість будуть робітниками, то років за надцять, можливо, справляться. А якщо наймати на роботу інші підприємства, то цілком достатньо і однієї людини для організації роботи. І навіщо тоді створювати підприємства? Хтось тут з головою явно не дружить (в плані організації роботи, а не в плані корупції) ...
Мешканець міста Показати IP 30 Вересня 2011 11:32
Вибрали банкіра мером, а ще хочете порядку в місті. Він що господарник?Вихованець комсомолу. Позбирав всіх своїх дружків в міську раду, а ті ще свої пхають. Ото й видумують підприємства, щоб створити нові посади. Хамло, а не мер.
Люба Показати IP 2 Жовтня 2011 12:21
А чим займається департамент ЖКГ? Там же два відділи - санітарний та відділ благоустрою. А Люфт - це ж хороший, кваліфікований спеціаліст, вихованка Сороки. Нехай би й займалася парком. Чи треба було влаштувати чийогось знайомого, наприклад знайомого Кравчука? Можливо вже досить створювати відділи, насувається друга економічна криза, то треба ще скоротити половину "бєздєлніков" луцької міської ради. Просніться, чиновники!!!
Мажор Показати IP 2 Жовтня 2011 12:23
Др хєра начальства розвелося в Луцьку. Хватить гребти народне бобло. Вас шо виганяти бітою в горсовєта, чи може ви самі розсосетеся?
Петро Показати IP 3 Жовтня 2011 23:14
...зате скільки ліхтариків встановили:)Шахраї і марнотрати...
матрос Показати IP 4 Жовтня 2011 09:08
Дати парками керувати диектору "АВТОПАРКСЕРВІС" п. Кралюку О. О. і по парку будуть кружляти "МОРЯЧОК ТАКСІ" І ВОНИ БУДУТЬ ПЛАТИТИ ЗА ПАРКОВКУ . ОСЬ ВАМ І ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ.
ВАСЯ Показати IP 5 Жовтня 2011 12:11
ДА НА РАХУНОК КРАЛЮКА ЦЕ МИСЛЯ!!!!!! ВІН ЗРАЗУ ПОЧНЕ ДЕРЕВА РІЗАТИ І ПРОДАВАТИ, А БАЙЦИМ БУДЕ КРИШУВАТИ І ДОЛЮ ПОЛУЧАТИ. ВОНИЖ ТАКІ ДРУЗІ ЩО О ГО ГО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus