USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Затримали двох громадян Киргизстану, причетних до вбивства головного лікаря санаторію поблизу Луцька

26 Грудня 2021 23:04
Слідчі затримали та повідомили про підозру двом особам, які причетні до вбивства головного лікаря санаторію «Червона калина», що на Рівненщині, Ярослава Сивого.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

Тіло 50-річного Ярослава Сивого знайшли сьогодні у лісі на Обухівській трасі, яка розташована за кілька десятків кілометрів від Києва.

«Перебуваючи в Києві, потерпілий звернувся на вулиці до одного з підозрюваних, 34-річного громадянина Киргизії, який працює водієм служби таксі, з проханням відвезти його до готелю. Водій та його 43-річний приятель – громадянин Киргизької Республіки, який у той час теж перебував у цьому ж автомобілі, погодилися підвезти жителя Рівненщини. Під час поїздки, усвідомлюючи, що у потерпілого можуть знаходитися при собі значні кошти, зловмисники вирішили здійснити на нього напад», – інформує прокуратура у Telegram-каналі.

Під час спланованої зупинки один із зловмисників, пересівши на заднє пасажирське сидіння, наніс потерпілому декілька ударів у голову кулаками та скляною пляшкою, від чого той втратив свідомість.

Нападники відібрали у чоловіка банківські карти, мобільний телефон, сумку та кошти, після чого відвезли до Бучанського району Київщини, де у несвідомому стані залишили у лісосмузі зі зв’язаними руками та ногами.

Отримавши інформацію від близьких потерпілого про зникнення, правоохоронці розпочали його пошуки. Слідчі встановили, що при зникненні чоловіка невідомі знімали з його банківської картки кошти.

Під час слідчих дій один із підозрюваних повідомив правоохоронцям місце, де вони залишили тіло вбитого чоловіка. Експерти встановлюють причину смерті та механізм заподіяння травм.

Наразі слідство триває. Вирішується питання про обрання підозрюваним заходів у вигляді утримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
В. Показати IP 27 Грудня 2021 07:04
Даа дебила.пожизненое дать
Читач Показати IP 27 Грудня 2021 09:50
Щось сумніваюсь,що головний лікар такого санаторію їздив на таксі та ще й в компанії 2х киргизів.Не вірю поліцаям і все...
Анонім до Читач Показати IP 27 Грудня 2021 09:57
Вбивство Полякова. Таксі, водій теж якийсь узбек. Совпадєніє? Не думаю
Еге ж до Читач Показати IP 27 Грудня 2021 10:07
А якщо це імітація, і поліція повелась на неї, то напевно цим займались профі. А директор виходить був причетний до чогось важливого.
Народна прокуратура до Читач Показати IP 27 Грудня 2021 11:31
А собі віриш? Чи маєш власну думку, але не згідний з нею?
Дідо Показати IP 27 Грудня 2021 10:32
Мігранти з Азії та Кавказу це злочинці. Вранці на базарі, ввечері з ножем грабують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus