USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Помер головний лікар Шацької районної лікарні

11 Грудня 2017 13:08
11 грудня на 66-му році, після тривалої хвороби, відійшов у вічність багаторічний головний лікар Шацької районної лікарні Анатолій Григорович Жданов.

Про це пише Район.Шацьк.

Анатолій Григорович народився 23 серпня 1951 року в російському Забайкаллі. Дитинство і юність пройшли вже в Україні, на Львівщині, куди перевели главу сім’ї – військовослужбовця. Освіту медика Анатолій Григорович здобув у Золочівському медичному училищі та Львівському державному медичному інституті.

Селище Шацьк стало для нього рідним у 1983 році. З того часу понад 30 років він присвятив роботі у сфері охорони здоров’я Шацька і Шацького району. На посаді головного лікаря був мудрим і далекоглядним, дбав про розвиток медицини, зокрема сільської, долав труднощі кризових 90-х, турбувався про те, щоб медичні заклади були відремонтованими, комфортними і надавали пацієнтам якісні послуги.

Серед колег Анатолій Григорович здобув славу доброго, толерантного, справедливого керівника. «Здорові пацієнти і врятовані життя», - таким було професійне кредо головного лікаря Шацької лікарні.

У 2007 році плідна діяльність Анатолія Жданова увінчалася високою нагородою – званням заслуженого лікаря України.

В останні роки свого життя Анатолій Григорович перебував на заслуженому відпочинку.

Світла пам’ять про професійного медика, мудрого керівника, чуйну і добру людину назавжди лишиться в серцях усіх, хто знав Анатолія Жданова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus