USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Забудовник хостела у Луцьку просив зменшити собі пайову участь

23 Лютого 2017 18:44
На 176 тисяч гривень просив зменшити розмір пайової участі у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста підприємець, який будує хостел на вулиці Рівненській.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 23 лютого.

Директор департаменту капітального будівництва міськради Леонід Карабан повідомив, що з проханням зменшити розмір пайової участі у міськраду звернувся підприємець Олександр Миронюк, який будує хостел на вулиці Рівненській. Розмір пайової участі підприємцю у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста становить 185 тисяч гривень. Забудовник подав документи на зменшення пайової участі на 176 тисяч, але після огляду об’єкту працівниками департаменту рекомендували зменшити пайову участь лише на 39,742 тисячі.

Леонід Карабан пояснив, що забудовник здійснив благоустрій перед будівлею, поза межами земельної ділянки. Однак аналогічна ситуація була з іншим забудовником на вулиці Набережній – йдеться про облаштування заїзду для кращої комерційної привабливості новобудови. Отже, в департаменті врахували лише облаштування тротуару за межами земельної ділянки підприємця. Облаштування заїзду вирішили не враховувати, адже без нього автомобілі не могли б проїхати до будівлі, тож забудовник здійснював роботи заради привабливості власного об’єкта.

Члени комісії утрималися під час голосування за проект рішення, тож зменшувати розмір пайової участі підприємцеві не рекомендуватимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
43 Показати IP 24 Лютого 2017 06:39
Підтримую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus