USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Загадкова смерть у Луцьку: близькі загиблої обурені версією поліції

11 Січня 2018 16:30
6 січня, у святвечір, у Луцьку по-звірячому побили 42-річну жінку. Інцидент стався на просп. Молоді, поблизу піцерії "Соло", хоча спочатку вважалось, що жінку знайшли у парку біля РАГСу.

Постраждала була доставлена до лікарні, але померла у реанімації. Правоохоронці винесли свій вирок у даній справі, наголосивши, що складу злочину тут немає. Вони вважають, що жінка була напідпитку, впала і забилась до смерті, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.



Відзначимо, що на тілі жінки виявлено серйозні травми, зокрема, гематома потилиці та розбита селезінка. Якщо ж гематому можна пояснити падінням з висоти власного зросту, то, аби розбити селезінку, потрібен дуже сильний спрямований удар.

Рідні та знайомі обурені версією правоохоронців. 6 січня жінка отримала зарплату і близько 19:30 пішла з роботи додому. Вже за півгодини вона опинилась у реанімації. У неї зникли телефон і всі гроші.

Колеги відзначають, що померла взагалі не вживала алкоголь. Поліція навіть передивилась весь її робочий день на записі камер спостереження, проте, все одно наполягає на своєму. Втім, залишається актуальне питання – куди поділись телефон та гроші потерпілої?

На даний момент правоохоронці дали лише попередній висновок. Розслідування досі триває. В районі інциденту багато крамниць і закладів харчування з камерами стеження, які виходять на вулицю. Тому при бажанні поліція могла б простежити шлях жінки додому.

Якщо ж рослідування не зрушить з місця, то це може означати, що поліція просто кидає важкі справи, в яких немає зачіпок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
нострадамус Показати IP 11 Січня 2018 16:46
розрив селезінки міг бути при ударі від авто. можливо ДТП з подальшим пограбуванням?...
Ніла Показати IP 11 Січня 2018 17:07
Як страшно жити, і куди ми рулимо, поліції в нас нема, тільки на машинах їздять.
Лучанин Показати IP 11 Січня 2018 17:24
Журналісти - напишіть гарний пост і поширте цю подію в Facebook. І затегайте Луценка, Авакова, Порошенка, Гройсмана, нардепів із Луцька і т.д. Цікаво - для чого взагалі утримувати поліцію, якщо толку з неї - НУЛЬ !!!
ввв Показати IP 11 Січня 2018 17:33
Результат реформування міліції на яву.
Дід Віталій Показати IP 11 Січня 2018 17:56
Насилля в доведеному до краю зубожіння суспільстві загрожує вже Державі, явна недосконалість і недотримання законів чиновниками і правоохоронцями веде до корупції і безвідповідальності у владі! Це вже стає страшною реальністю нашого буття, яку здолати просто нема кому наразі. Люди свідомо не готові до спротиву бандитизму, який вже процвітає в Луцьку, а чиновники і правоохоронці свідомо не працюють і ніхто ні за що не відповідає, адже нема контролю громадськості за діями влади, за суддями та чиновниками в багаточисельних і не ефективних правоохоронних структурах влади. Найстрашніше попереду: безвладдя і анархія призведе до кровопролиття, якщо люди не схаменуться!
Анонім Показати IP 11 Січня 2018 17:59
Поліція у нас це дармоїди. Вже два рази приходилось з нимим стикатися. один - це втрата телефону (на відео зйомці видно, хто забрав тел за 15 сек. після його втрати, тобто це фактично крадіж, оскільки зразу ж на тому місці шукали телефон), друга - це проникнення в приватну будову, і пограбування майна...Глухарь зробили. Ті інваліди шукають лише тоді, коли відбитки пальчиків знайдуть і ще вони співпадуть з чиїмись у базі. А те щоб перевірити і опитати трудяг, які на сусідньому будівництві, то ні. На інше їм просто на..рати.
лучанка Показати IP 11 Січня 2018 18:23
а як мого сина побили в міліції біля ЦУМу, інваліда з дитинства, бо їм здалося, що він міг хабара викладачу давати! а не довели ж тої справи про хабарництво до кінця, а життя хлопцеві зламали....хай буде проклятий той мент, в якого рука свербіла бити невинну дитину. Не давав він хабара, бо не було з чого...а в міліцію йдуть садисти з порушеною психікою, схильні до жорстокості.
ввв до лучанка Показати IP 11 Січня 2018 23:21
Не міліцію , а поліцію. Уточнив.
Таня Строцюк до лучанка Показати IP 13 Січня 2018 11:20
Напишіть хто це зробив
111 Показати IP 11 Січня 2018 18:43
Скажу все тепер потрібно брати вила і захищати себе.
Патріот Показати IP 11 Січня 2018 18:48
У Шпиги під носом торгують валютою, разом із Лапіним "кришують" видубуток бурштину, запитайте у маневицьких, як мили, так і миють! Чи треба нам такий начальник нацполіції? Де Петрик, чо робить він?
лучанин Показати IP 11 Січня 2018 21:04
А може напоїли насильно ті , хто її побив?
Ігор Показати IP 11 Січня 2018 21:18
А влада розказує , що все добре скрізь порядок, реформи прогресують. Можу у влади все добре. Але чому влада не коментує такі випадки?Чому влада мовчить?! Давайте виходити і влада хай виходить до людей і розказує, чому люди мають боятись виходити на вулицю, де порядок, де поліція, і влада що робить??!!!
Віктор Показати IP 11 Січня 2018 21:19
Поліція то зараз молоді і недосвідчені хлопці та дівчата.
987 до Віктор Показати IP 11 Січня 2018 23:28
Можливо потрібно було залишити старих ментів, тільки створити їм умови, які створили цим бездарам реформованим. Ви ж в Луцьку мітинги збирали проти міліції тішилися, як діти, бруківкою кидалися, плескали та посміхалися, не дурний придумав, що сміється той хто сміється останній. Що хотіли те і маєте...
лучанка до 987 Показати IP 12 Січня 2018 12:49
Верніть хабарника Кухарука.І йому подібних.
Льоня до Віктор Показати IP 13 Січня 2018 11:24
Вони цукерки роздавати дітям тільки й можуть
Віктор Показати IP 11 Січня 2018 21:26
Можливо це самогубство? Нуу... щоб не було "вісяка"
Андрій Показати IP 11 Січня 2018 21:55
Ну що реформовані "копи" (точніше н.....лені) ? Почитайте, якої думки про вас лучани ! І, звичайно, мінусувати коменти відразу ж почнете !
Просто мама Показати IP 11 Січня 2018 22:32
Моі діти нeзадовго до цієі подіі проходили біля піцeріі, то казали, що там тусувалось близько 20 молодих людeй віком 15 років. Нeвжe цe вони?
Лучанин Показати IP 11 Січня 2018 23:13
"Якщо ж рослідування не зрушить з місця, то це може означати, що поліція просто кидає важкі справи, в яких немає зачіпок." А можливо Поліція покриває злочинців????
Ганьба Показати IP 11 Січня 2018 23:29
Так їх відбирав по конкурсу той ненормальний рижков з самооборони, то шо тепер з тої поліції хотіти?!
Мати потерпілої Показати IP 12 Січня 2018 07:56
Шановні лучани. Звертається до Вас мати загиблої 6 січня ввечері молодої жінки. Прошу, молю та благаю: припинити полеміку навколо смерті моєї дитини. Я Вам дуже дякую за підтримку і співчуття. Вона була доброю і світлою людиною. Хай вона спочиває. А ті люди, які цинічно і халатно поставились до трагедії, будуть спокутувати свою провину.
Луцьк до Мати потерпілої Показати IP 12 Січня 2018 09:00
Вони ж завтра так само цинічно й халатно поставляться до інших, що знову ж призведе до аналогічних трагедій.
Лучанка. до Мати потерпілої Показати IP 12 Січня 2018 12:47
Співчуваю.Зло має бути покаране.
Правда Показати IP 12 Січня 2018 20:56
Ну що, як револіція, реформа правоохоронних органів, більшість хто тут обгадив правоохоронні органи це вчорашні революціонери, патріоти.... ви і тільки ви привели цю владу яка зробила відповідні закони які просто не працюють, а поліція, зараз працює виключно по закону і після всіх подій, після всього що на її говорять, жоден поліцейський не буде рвати попу..."лучше недоработать чем переработать" а ті хто приходить в поліцію і бачить її з середини просто в шоці і думка в них тільки одна - рвати з її нафіг, система їх з'їдає на раз....пишу і сміюсь, впершу чергу з тих обіжених, міліція не така, поліція не така всі винні тільки не ви, ні панове, хоча ні ви не пани ви бидло, (це середнє між людиною і твариною- для тих хто не знає). Наша історія нічого не навчила нас, нічого.... Як же можна писати багато але всі ви розумієте як вкотре всіх нас трахнули "розделяй и властвуй" Щирі співчуття рідним та близьким померлої......
від небайдужих Показати IP 17 Січня 2018 13:57
Шокує байдужість і цинізм лікарів приймального відділення, які чергували ввечері 6 січня. Вони навіть не оглянули потерпілу, вирішивши, що хай проспиться. Вони є фахові потвори. І цей гріх спокутуватимуть все своє подальше життя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus