USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Більшість джерел смороду - за межами Луцька. В ОДА проблему ігнорують?

29 Червня 2017 10:57
Оскільки недобросовісних підприємців, які викидають рештки тварин та незаконно зливають нечистоти, виявляють лише працівники департаменту муніципальної поліції, а не ОДА, розширити штат департаменту пропонують у міськраді.

Про це йшлося під час 26 сесії Луцької міськради 29 червня.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук повідомив, що усі джерела поширення смороду у місті та всі затримання недобросовісних підприємців здійснили працівники департаменту муніципальної поліції. Так, виявляли джерела неприємного запаху на вулиці Лідавській та Мамсурова (рештки тварин), затримували недобросовісних підприємців, які зливали каналізаційні відходи. Невдовзі на розгляд депутатів подаватимуть проект рішення про збільшення штату департаменту муніципальної поліції та дозакупівлю транспортних засобів, аби працівники групи швидкого реагування могли працювати вдень і вночі.


Водночас виконувач повноважень міського голови запитав, що робить голова ОДА Володимир Гунчик та прокуратура, адже більшість джерел смороду розташовані за межами міста, а проблемою смороду окрім міськради наразі не займається ніхто.

Запах у мікрорайоні ЛПЗ, з його слів, виник через відходи підприємства «Біо Пек», які вступили в хімічну реакцію з нечистотами на полях фільтрації цукрового заводу. Хімічна реакція, попри те, що біоетанольний завод не працює, триває досі і якщо завод не знезаражуватиме поля фільтрації, кошти на це (15 тисяч гривень на день) буде готова виділити міськрада, також, у разі відмови заводу знезаражувати поля фільтрації, міськрада подаватиме позов щодо відшкодування витрат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 29 Червня 2017 11:18
Для боротьби із організованими бандами бабульок, адже це вони своєю торгівлею в несанкціонованих місцях підривають економіку і штовхають чесним посадовців та олігархів на шлях корупції та обкрадання держави.
Любі свині Показати IP 29 Червня 2017 11:23
Ну чого нова міська влада знову наступає на ті - ж граблі, що й попередня? знову - обман! В основному затримання відбуваються після повідомлень громадян-лучан! По факту вже працюють муніципали ( хіба що один- два випадки затримання безпосередньо ними ). Навіщо нарощувати і тратитись на непотріб? "зніміть" муніципалів з гоніння бабок, що продають молоко біля вокзалу та "Сільпо". Заставте їх займатись боротьбою з викидами. Від кого більше воні - від бабці чи від зливу з гав...воза? Далі - проаналізуйте кількість " штабників" муніципалів - тих , хто з кабінетів не вилазить. Он у Юльки-гаража аж цілих 2 секретарши. От і організуйте правильно роботу при існуючих штатах і фінансуванні.
Душман Показати IP 29 Червня 2017 12:32
Вже скоро за розширеннями штатів потрібно буде міську раду добудовувати !!! Це все за гроші платників податків !!!
Народ Показати IP 29 Червня 2017 13:39
Проблему можна вирішити коли відома причина її виникнення.Ситуація тут така, що навіть причину знайти не можуть (або не хочуть).
скептик до Народ Показати IP 29 Червня 2017 15:03
причина відома, але партайгеноссе гунчик надає перевагу дискредитації луцької міської влади, а не вирішенню проблем в області
Анонім Показати IP 29 Червня 2017 17:00
який нафіг «Біо Пек»!!?? смердить гівном . навіть зараз.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus