USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Заговорив про «добре сусідство» з РФ: нардеп Тищенко оскандалився заявою про Донбас

28 Серпня 2020 13:33
Народний депутат від партії «Слуга народу» Микола Тищенко відповів на запитання журналістки Раміни Есхакзай про війну на Донбасі.

В інтерв’ю Раміні на YouTube-каналі «Ходять чутки» депутат заявив, що Донбас – це не втрачений регіон. Також він каже, що не розглядає силовий варіант повернення Донбасу, пише УНІАН.

«Тому що в Донецьку живуть українці, ми не можемо займатися братовбивчою війною...Це перше... Ми, український народ, відстоюємо свої інтереси. Це наші, українські, території», – наголосив він.

Читати ще: «Попа как у Кім»: «Слуга народу» Тищенко станцював тверк в автівці. Відео

Тищенко зазначив, що дуже важливо, щоб «наші сусіди це зрозуміли, отямилися й згадали, що колись ми були братніми народами».
«Щоб вони згадали, що якщо хтось претендує на право бути старшим братом, то в сім’ї старші ніколи не ображали молодших, а навпаки – захищали», – заявив нардеп.

«Слуга народу» вважає, що Україна повинна провести демократичні вибори на окупованій території, взяти під контроль кордон і возз’єднати сім’ї.

«... Якщо цього не станеться, то цей конфлікт буде нескінченним. Він не вигідний нікому. Ми повинні жити в доброму сусідстві... Російський народ – наші друзі, але керівники, ті люди, які тягнуть у безодню, в розрив, до них дуже багато питань і претензій», – підсумував Тищенко.

Користувачі мережі не оцінили інтерв’ю нардепа, про що свідчить кількість дизлайків під відео й гнівних коментарів. Зокрема, багатьом не сподобалися слова Тищенка про "братні" народи.
Як повідомлялося, раніше Тищенко не зміг пояснити, чому його заклад продовжує працювати в нічний час, хоча це заборонено карантинними обмеженнями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
турбо режим Показати IP 28 Серпня 2020 13:41
Замовне інтерв.ю ! а взагалі йому було б краще крутити дупою перед камерою
Нема на то ради ! Показати IP 28 Серпня 2020 15:29
Та мова тут не про нього ! Він заговорив - ми його побачили ! А тепер до виборців : бачили очі, шо вибирали, а тепер їжте аж повилізайте ! Який рівень політичної, і не тільки політичної, культури виборців - такий і вибраний ними депутат ! Так, шо крутить дупою перед камерою і Тищенко, і його виборці ! Ото чим крутять - то тим і думають !
123 до Нема на то ради ! Показати IP 28 Серпня 2020 17:43
Почнемо з місцевих виборів. Може щось до голови дійшло.
так таки так до Нема на то ради ! Показати IP 28 Серпня 2020 17:43
Він потрапив за списком зе-отож виборці хай і далі думають тим чим коля крутив перпд камерою
Вася Олика ПЛ Показати IP 28 Серпня 2020 17:36
Молодець Тищенко, нарешті мізки прокинулися ....
О! до Вася Олика ПЛ Показати IP 28 Серпня 2020 17:43
А хіба бувають мізки в д*пі?
До О! Показати IP 28 Серпня 2020 18:43
А шо, хіба не видно !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus