USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

26 серпня у Луцьку – День жалоби

25 Серпня 2018 21:46
У зв’язку із похороном військовослужбовця, загиблого на сході, 26 серпня у Луцьку буде оголошено День жалоби.

Про це повідомляють на сайті Луцькради.

Нагадаємо, 23 серпня на Донеччині від кулі снайпера загинув старший лейтенант 128-ї окремої механізованої бригади Ольховський Георгій Сергійович.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини, тіло бійця привезуть до Луцька 24 серпня. Зустріч відбудеться на Цуманському посту близько 18:30. Час може змінюватися.

На прохання родини похорон військовослужбовця відбудеться у неділю, 26 серпня (чекатимуть приїзду родини з Автономної Республіки Крим).

Об 11:00 у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору відбудеться відспівування Героя, 11.45 — громадянська панахида на Театральному майдані.

Поховають Георгія Ольховського на міському кладовищі у селі Гаразджа на Алеї почесних поховань.

У зв’язку із похороном військовослужбовця, 26 серпня у Луцьку буде оголошено День жалоби.

На знак скорботи буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, підприємств, установ, організацій державної, комунальної та інших форм власності на території міста.

У цей день також обмежать проведення розважально-концертних заходів на території міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 24 Серпня 2018 12:32
Сайт 0312 пише, що він з Ужгорода і поховають його в Ужгороді.. Кому вірити?
Я Показати IP 26 Серпня 2018 15:10
Тільки не в Порт сіті .. тут музон . Розваги ітд
пекло в країні Показати IP 26 Серпня 2018 15:44
Співчуваю і плачу . Сум і жаль великий !!!!!! Ненавиджу прокляту війну і війни...і тих,горе-Президентів, які розпочинають ті прокляті війни!!!!! . Гинуть молоді хлопці, інвалідами стають .... яким жити і радіти життю і дітям......Матері, жінки, діти , сім'ї, родини в горі.... Пекло в Україні! Хто розпочинає те пекло-війну ? -в різних країнах, влада бореться зброєю за мир?! Чи тих, хто розпочинає війну не мати народила.... чи не навчила совісті і порядності, співчуття і милосердя ? Ви люди чи нелюди на тому світі- горе-Президенти всіх країн??? Все минає, гріх зостається.....на 7-ме покоління, горе-владо країн-агресорів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus