USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькраді вшанували хвилиною мовчання Георгія Ольховського

28 Серпня 2018 09:12
Хвилиною мовчання вшанували загиблого на сході лучанина Георгія Ольховського у Луцькій міській раді під час оперативної наради 28 серпня.

Як зазначив виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, святкування Дня Незалежності пройшло на високому рівні, для лучан було багато розваг та атракцій, однак, на жаль, завершувалися заходи зустріччю загиблого героя Георгія Ольховського у центрі міста. Тож сьогоні він закликав присутніх ще раз вшанувати його хвилиною мовчання.

Нагадаємо, Георгій Ольховський загинув 23 серпня, а вже наступного дня у День Незалежності воїна зустрічали на Волині. У центрі Луцька домовину з тілом Георгі чекали кілька тисяч лучан, які, ставши на коліна, схилили перед ним голову. Зазначимо, що боєць ніс службу у 15-ому окремому гірсько-піхотному Севастопольському батальйоні (15 ОГПБ, в/ч А1778) у складі 128-ої окремої гірсько-піхотної бригади. Сам він був родом із Сімферополя, разом з дружиною проживав у Луцьку. У загиблого героя залишився 1-річний син.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus