USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Загиблому лучанину присвоять звання Героя України

22 Травня 2021 19:33
Вчора на засіданні Верховної Ради 284 народних депутати підтримали запит нардепа Вячеслава Рубльова до Президента про присвоєння посмертно звання Герой України лучанину, айдарівцю Рустаму Хамраєву.

Про це йдеться на сторінці нардепа у фейсбуці.

Рустам Хамраєв був активним учасником Революції Гідності, добровольцем, який ціною свого життя захищав нашу країну і загинув під час бою в селищі Металіст під Луганськом.

«Я переконаний, що воїнів, які захищають кордони нашої держави, ми маємо підтримувати. А тих, хто віддав найдорожче – своє життя, – шанувати і пам’ятати. Вічна шана Герою», – зазначив Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Пропоную Показати IP 22 Травня 2021 19:58
Або давати всім або нікому.І було б справедливо нагородити (посмертно) майора Полінкевич Л.О. хоть самим простим орденом
Спеціаліст до Пропоную Показати IP 23 Травня 2021 11:39
Уранці між 4 та 6 годинами 22 травня 2014 року блок-пост був атакований проросійськими сепаратистами ДНР із загону Безлера, які під'їхали до позицій української армії під виглядом інкасаторських машин, та почали несподіваний масований обстріл із вогнепальної зброї, у тому числі з кулеметів, ПЗРК. Першими загинули майор Полінкевич із водієм — їх розстріляли сплячими прямо в УАЗі... 29 жовтня 2014 року Володимир-Волинська міська рада посмертно нагородила Леоніда Полінкевича почесною відзнакою «За заслуги перед містом Володимир-Волинський». 19 вересня 2014 року, в день народження загиблого героя, у Колківській ЗОШ встановлено пам'ятну дошку на честь Леоніда Полінкевича, який був випускником школи. Володимир-Волинська міська рада 9 вересня 2015 року прийняла рішення про присвоєння імені Леоніда Полінкевича новозбудованій вулиці у місті в районі вулиць Антіна Лотоцького та Володимира Великого. 4 червня 2015 року Указом Президента України Леонід Полінкевич, за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни».
Микола Показати IP 22 Травня 2021 20:49
Все правильно,це заслуженно.Вічна пам'ять герою.
До Спеціаліста Показати IP 23 Травня 2021 14:00
Повторюю питання де самий простий орден ? Чи хоча б подання на орден ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus