USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Загиблих з автівок вирізали рятувальники: деталі автотрощі на трасі «Київ-Ковель-Ягодин»

17 Квітня 2020 10:37
Рятувальники ліквідували наслідки ДТП на трасі «Київ-Ковель-Ягодин», у якій зіткнулися 4 вантажівки та 2 легковики. Загинуло четверо людей та одна особа постраждала.

Про це інформує ДСНС у Київській області.

16 квітня о 13:32 до оперативно-диспетчерської служби Бородянського району надійшло повідомлення про

Про це інформує ДСНС у Київській області.

16 квітня о 13:32 до оперативно-диспетчерської служби Бородянського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин», поблизу смт Бородянка, Київської області. На місце події направили рятувальників 31-ї ДПРЧ смт Бородянка та 58-ДПРП смт Клавдієво-Тарасове.

Встановили, що ДТП сталася внаслідок зіткнення 4 вантажних автомобілів: VOLVO, 2 DAF, газовоза MAN, і 2 легкових: Pegout 308, BMW 525.

Відбулось загоряння кабіни вантажівки VOLVO та газового обладнання легковика Pegout 308, у якому знаходився потерпілий водій та пасажирка. Рятувальники деблокували одного потерпілого водія із понівеченого автомобіля за допомогою аварійно-рятувального обладнання та передали працівникам карети швидкої допомоги.

Пожежу локалізували о 14:02 та ліквідували о 14:40.

У результаті дорожньої пригоди загинуло 4 осіб (пасажирка Pegout 308, водій та 2 пасажирів BMW 525), травмованого громадянина госпіталізували до Бородянської центральної лікарні.

Після гасіння пожежі рятувальники провели роботи щодо вилучення загиблих громадян із понівечених легкових автомобілів за допомогою гідравлічного обладнання та бензоріза.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus