USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Закохані покатаються у тролейбусі у День святого Валентина

13 Лютого 2013 10:48
Спеціальний тролейбус для закоханих курсуватиме містом у День всіх закоханих.

«Подорож кохання» на тролейбусі відбудеться 14-ого лютого у Луцьку. Організатори «Тролейбусу Кохання» від еvent агенції «Family» запрошують у казку для закоханих і для тих, хто шукає свою другу половинку.

Так, тролейбус буде тематично прикрашеним, а ще у ньому їздитиме ведучий, який проводитиме різноманітні конкурси для закоханих, за які учасники зможуть отримати цінні подарунки. У тролейбусі гратиме музика та пануватиме душевна атмосфера.

Щоб покататись у «Тролейбусі Кохання», потрібно придбати квитки. Заздалегідь вартість квитків на двох становить 69 гривень, а в день «Подорожі Кохання» це коштуватиме 79 гривень. Вартість квитка на одну особу – 39 гривень.

Тролейбус кохання здійснить 5 рейсів за маршрутом таксі №15, а одне коло триватиме годину.
Квитки можна купити в Event агенції «Family», в експрес-касах на зупинках «Центральний універмаг» та «СН Університет» на вулиці Винниченка.
Електронна оплата здійснюється через «Приват24» або через ibox, про деталі якої можна дізнатися на сайті агенції Family.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
зaгрeб Показати IP 13 Лютого 2013 11:17
Как то гомосятиною попахивает етот Тролейбус Любви.
зе бест Показати IP 14 Лютого 2013 12:57
А я краще покатаюсь у звичайному тролейбусі за 1 грн. Та й притиснутись до любої панянки можна)))
Specter до зе бест Показати IP 20 Лютого 2013 00:42
ага, до цих що зранку їдуть на старий базар ;D

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus