USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Медики прокоментували смерть чоловіка в тролейбусі у Луцьку

7 Вересня 2017 17:47
Чоловіка, якому раптово стало зле в тролейбусі, рятував водій, а також бригада «швидкої», яка транспортувала іншого важкохворого.

Про це повідомляє у Фейсбуці Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Згідно з повідомленням, 5 вересня до ЦОД надійшов виклик (№ 95734) про те, що у тролейбусі № 2, який рухається по вул. Богдана Хмельницького, чоловік втратив свідомість.

Тим часом тролейбус, у якому сталася пригода зупинив рух, водій намагався самотужки допомогти хворому, аж раптом побачив автомобіль екстреної медичної допомоги, миттєво відреагував і зупинив його. В автомобілі ЕМД фельдшерська бригада транспортувала важкохворого пацієнта до лікарні.

Проте, медик не змогла не відреагувати на прохання про допомогу вмираючій людині. Перш за все фельдшер попросила дозволу у хворого та родичів, які його супроводжували, щоб надати допомогу іншій людині. Пацієнт, який знаходився у автомобілі ЕМД був у важкому, але стабільному стані, і не заперечував, а навпаки сказав:

- Ідіть рятуйте, ми почекаємо!

Медик миттєво забігла в тролейбус до чоловіка, який був без свідомості. самостійно поклала його на підлогу і розпочала реанімаційні заходи. На жаль, пасажири тролейбуса панічно розбіглися і допомагати взявся водій автомобіля ЕМД. Буквально за три хвилини на місце події прибула лікарська бригада ЕМД і продовжила реанімаційні заходи. Лише тоді фельдшер першої бригади повернувся до хворого, який був у автомобілі і транспортували його до лікарні.

На жаль, незважаючи на зусилля медиків, чоловіка (1966р.н.), який був пасажиром тролейбуса врятувати не вдалося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 7 Вересня 2017 18:51
Молодці,на таких людях тримається світ,бо більшість "людей" проходять мимо чужого горя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus