USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Руки відрубувати по шию», – Юзік і «слуги народу» почали встановлювати нові порядки в рідному місті

18 Листопада 2019 19:26
25 вересня в ресторані «Околиця» в Кривому Розі відбулася зустріч нардепів від «Слуги народу» з начальником поліції Дніпропетровської області. На аудіозапис, опублікований нардепом від «Слуги народу» Антоном Поляковим, якого виключили з фракції, потрапив фрагмент спілкування депутатів із керівництвом поліції.

На зустрічі від партії «Слуга народу» були присутні Юрій (Юзік) Коряченков, його дружина Тетяна, Володимир Захарченко, Владлен Неклюдов, Юрій Кісель, Олена Криворучкіна, В’ячеслав Медяник.

Народні обранці розмовляли з очільником Нацполіції Кривого Рогу про корупційні впливи вказаних нардепів на правоохоронні органи (ДБР, прокуратура, Нацполіція) цього регіону.

Від поліцейських був присутній очільник Дніпропетровської поліції Володимир Огурченко і претендент на посаду головного поліцейського Кривого Рогу – Сергій Лукашов (зараз він очолює криворізьку нацполіцію).

Запис їх розмови опублікований у телеграм-каналі Полякова.
Суть її полягає в тому, що «слуги народу» особисто контролюватимуть справи, які вестиме поліція.

При цьому депутати неодноразово повторюють, що «їхній дах тримає» особисто президент України, тому керівники поліції мають виходити на зв’язок із ними.

Пропонуємо розшифровку цього аудіозапису:

Юзік: Я хочу представитися, я Юрій Коряченков, представник Зеленського в Кривому Розі. І ми проводили вибори, перший тур, другий тур, парламентські. Це – Юрій Григорович, Юра Кисіль. Він по списках. Я по 33-му округу, це два райони – Центрально-міський і Металургійний. Володимир Захарченко... Мажоритарник, теж по 31 округу, це – Тернівський і Покровський райони. Слава Медяник – це Дніпропетровськ, 26 округ (його поправляють: 27-й). Я все запам’ятовую, 27-й.

Ну, він у Дніпропетровську, просто приїхав познайомитися і підтримати, напевно, і Володимира, і вас. Слава Медяник – у комітеті правоохоронних органів, Вова теж, і Владлен Неклюдов, як кажуть, відомий співробітник прокуратури, який співає для Пшонки.

Ми всі прекрасно розуміємо, що місто Кривий Ріг 10 років під впливом однієї сили – Вілкула, а останні 5 років вклинився тут і товариш Усов, який був наближений до Юрія Віталійовича Луценка, тому йому тут спускалося все з рук.

Репліка: Не тільки тут. В області.

Поліцейський: Як бути з ними? Яка з ними політика в економічному плані? Це йому більше... Як йому спілкуватися? Дипломатичні повинні бути якісь... так.

Репліка: Ми можемо сісти й обговорити цю ситуацію в двох словах.

Юзік: І нехай тобі хтось пред’явить щось у Києві. У прокуратурі, в ДБР. Нехай вони скажуть, що ти щось незаконне. Роби це за моєю командою. А ми подивимося, а ми підтримаємо (усі разом говорять нерозбірливо).

Репліка: Тут не треба навіть нашої присутності. Ми в місті президента, у нас у всіх тут ... Якщо якісь, не дай Боже... то всім руки будуть відрубувати по шию. У Кривому Розі політична підтримка з нашого боку – це не те що 100, а 101 відсоток.

Поліцейський: А ніхто нічого не скаже, закрити всю цю шваль і все.

Юзік: Ти не повинен нічого боятися.

Репліка: Ось це що ви нам сказали, і ми вам кажемо, повірте мені. У нас за спиною, я ще раз кажу, стоїть президент...

Юзік: Ще всі начальники райвідділів кажуть – ну, там же ж команда. Там – це значить усі повинні показати на тебе, а ти повинен на мене. Тобто, якщо так показують, це голова з плечей. ДБР – та ж історія, прокурорське ДБР, з генеральної прокуратури, з Трубою буде Владлен (вирішувати питання – Ред.). Я тут.

Репліка: Хто буде з прокурорських заважати, Труба буде вносити по ним.

Юзік: Делікатні питання, з приводу металобрухту... Ми з вами радимося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Правда Показати IP 18 Листопада 2019 19:59
Ну й дивина.Зробимо їх разом.Країна-шапіто....
ігор луцький Показати IP 18 Листопада 2019 21:49
А ні +,а ні -.Стрёмно,правда?Даже брат Анатоль мовчить.
Анна Показати IP 19 Листопада 2019 12:04
Те кто голосовал за ЗЕ вы теперь довольный этой властью.....
Анонім до Анна Показати IP 19 Листопада 2019 17:54
А ти за пу голосувала?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus