USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Залужний назвав кількість загиблих у війні з РФ українських воїнів

22 Серпня 2022 16:10
Майже 9 тисяч українських героїв загинули у війні, яку розв'язала Росія.

Про це 22 серпня заявив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, передає ТСН.

«Війна – найскладніше і найстрашніше, що може бути для держави і для людей, які в ній живуть. Нічого страшнішого немає, бо війна – це смерть, сльози, покалічені і знівечені людські долі. У цій війні беруть участь не лише військові. Наші маленькі діточки, які зовсім ні в чому не винні, окрім того, що вони народилися саме тут і саме у цей час.

Вони справді нічого не розуміють, але потребують захисту і там – біля Соледара, Бахмута, Великої Новосілки, і тут, бо їхній батько пішов на фронт і, можливо, входить до числа тих майже 9 тисяч українських героїв, які загинули. Але дитині потрібно рости у захисті й безпеці та знати, що у неї є майбутнє», – наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Телемарафон Показати IP 22 Серпня 2022 17:19
Ця інформація хіба що для моїх шанувальників...розумієте?
До телемарафону Показати IP 22 Серпня 2022 18:51
А нам не цікавий ти і твоі шанувальники
Телемарафон до До телемарафону Показати IP 22 Серпня 2022 19:51
Дякую! Бо я насправді нецікавий і.....правди в мені...хм...ну ви зрозуміли)
Манергейм Показати IP 22 Серпня 2022 20:43
Шановні українці знайдіть нарешті Г ЗСУ якогось талановитого а не номенклатурного.Коли нарешті заведуть по ньому кримінал за про....й Херсон за те чому руски вертольоти 24 лютого були в Гостомелі. Як спрацювала моя лінія укріплень весь світ знає а як Яценюка-Залужного *стіна* то вже бачим і чуєм кожен день і платим всім

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus