USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Замість дільничних в Україні з'являться шерифи

5 Серпня 2020 23:24
В Україні посади дільничних хочуть замінити на аналогічні поліцейські громади «шерифів».

Про це розповів радник міністра внутрішніх справ Володимир Мартиненко в ефірі каналу Україна 24, передає УНІАН.

«Поліція – це не тільки патрульна, це всі підрозділи, які є в системі Національної поліції, в тому числі і дільничні поліцейські. Зараз у нас запускається така нова форма – поліцейський офіцер громади, і з часом вона прийде на заміну дільничним офіцерам поліції, а дільничні у нас зараз так само працюють», – сказав він.

За словами Мартиненка, поліцейський громади буде працювати як шериф. Він постійно перебувати в громаді, співпрацювати з нею і отримувати від неї частину фінансування.

«Поліцейський офіцер громади буде постійно перебувати на території громади та повністю з нею співпрацювати. І тут фінансування в тому числі лягає на громаду. Це по аналогії – місцевий шериф, який постійно з усіма спілкується», – розповів він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 5 Серпня 2020 23:46
Палка з двома кінцями. З одного боку, він ніби живе в громаді, знає хто чим дихає, ля-ля-ля. А з другого, за якийсь час стає кумом/другом, чи свого роду місцевим царьком, "рекетом в законі"
777 Показати IP 6 Серпня 2020 00:14
ага,и ковбои с инндейцами...
Вася Показати IP 6 Серпня 2020 00:48
Одні зміни на краще)))
Анонім Показати IP 6 Серпня 2020 07:11
Залишилось тільки батюшок переіменувати в пасторів.
факт до Анонім Показати IP 6 Серпня 2020 09:45
І старост в солтиси.
анон до Анонім Показати IP 6 Серпня 2020 11:31
і жити зразу стане краще і веселіше. )))) незнав що в назві криється покращення
Народна прокуратура Показати IP 6 Серпня 2020 10:00
Маю пропозицію - в Карпатському регіоні треба терміново запровадити ще Королівську кінну поліцію, як у Канаді, бо, по-перше, багато галичан колись емігрували до цієї країни і вона нам така ж братня як і Грузія, а по-друге, в усіх американських вестернах шерифи в основному діють в Техасі, тобто, умовах степів і пустель, і гуцульські шерифи не зможуть їх належним чином наслідувати.
Дядько до Народна прокуратура Показати IP 6 Серпня 2020 11:44
Якщо такими темпами і далі будуть вирізати ліси в Карпатах, то за якихось десяток-два років на їх місці будуть вам і спепи, і пустелі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus