USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Замість відпочинку в Італії лучанка опинилася серед «заручників» в аеропорту

3 Липня 2018 17:28
Три дні лучанка Ірина Тимчук з рідними не може дочекатися вильоту на омріяний відпочинок до Італії. Жінка розповідає, що стала заручницею неприємної ситуації, коли, попри заброньований квиток та помешкання на відпочинок за кордоном, не може виїхати з України - бо немає літака, й ніхто не дає ніяких пояснень.

Про ситуацію пані Ірина розповіла у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

З її слів, до Італії здійснює рейси тільки одна аваакомпанія, «Ernest Airlines», однак уже третій день літаки не літають.

«Квитки ми забронювали ще в лютому на італійську авіакомпанію «Ernest Airlines». Також заплатили кошти за оренду помешкання в Італії. Вже чотири дні пропало, нас тут четверо, а туди полетіла ще сестра з Німеччини і виє на самотні стіни. Виліт мав бути ще 3 дні тому о 11:45, втім, ми досі в аеропорту. У неділю рейковим автобусом із Луцька ми приїхали у Львів о шостій ранку, далі поїхали в аеропорт, прибули о 9:00. Із цього приводу нам нічого не кажуть, більше того, навіть не відповідають на дзвінки. Коли ж представникам авіакомпанії зателефонували з-за кордону, то сказали, що в перший літак пташечка залетіла, у другий теж, а далі взагалі відмовилися щось казати. В аеропорту був представник «Ernest Airlines», але після того, як літак не з’явився, він просто покинув своє робоче місце і зник.

Фактично, це єдина авіакомпанія, яка здійснює переліт на Італію, і нині в заручниках залишається понад 50 людей», - каже Ірина.

Тут лучанка мала відпочивати:


Нагадаємо, що подібна неприємність трапилася із українськими туристами в Тунісі, Албанії, Грузії та Іспанії. Тоді люди кілька діб чекали свій рейс, їх мала б везти компанія «Bravo Airways».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Правильно Показати IP 3 Липня 2018 18:47
ото нема чого їздити по закордонах, сидіть вдома, не треба фінансувати тих авіаперевізників які забруднюють повітря своїми літаками!
Анонім Показати IP 3 Липня 2018 19:12
Дайте номер карточки,рахунку,ми їй поспівчуваємо.Бідненькі
Яяя Показати IP 3 Липня 2018 21:12
А наші люди тільки порадіють,коли комусь погано. Такий «щирий» народ...
Вероніка Показати IP 4 Липня 2018 09:40
Дійсно дивний у нас народ. Чого ви такі злі? Чи то менталітет волинський, чи то "совкове" виховання ще не вивітрилось... Нехай собі люди відпочинуть, чи вас завидки беруть?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus