USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заморений голодом хлопчик на Кіровоградщині виявився сином депутата

15 Серпня 2018 09:14
Виснажений голодом чотирирічний хлопчик, якого примусово забрали із сім’ї на Кіровоградщині, виявився сином депутата районної ради Олександра Мольченка. Батько хлопчика вважає – вилучення дитини стало політичною розправою за його позицію. Про це повідомляє ТСН.

24 канал повідомляв, що напередодні на Кіровоградщині у місті Новоукраїнка з сім’ї вилучили замореного голодом чотирирічного хлопчика, який важив усього 7 кілограмів замість нормальних для його віку 16 кілограмів. Коли дитина потрапила до рук медиків, то постійно благала дати їй "хлібчика і водички".

Батько дитини переконує, що Владик захворів, бо в дитинстві над ним нібито проводили досліди в місцевій лікарні.

Зверталися неодноразово до лікарів – лікарі ігнорували постійно. Останній рік я помітив, що дитина дуже почала худнути. Щоб підтримувати імунітет дитини, я купував вітаміни. Я вважаю, що це наслідки тих експериментів, які робила та медсестричка в цій лікарні, – розповів депутат.

У дитячій обласній лікарні, куди терміново доправили хлопчика, вже отримали перші результати обстеження – медики кажуть, що дитина абсолютна здорова, але голодна. Га сьогодні владика вчать їсти.

"З такою малою вагою кишкова система і шлунок працюють не так, як потрібно. Ферменти працюють не так, як потрібно, через те це все повинні запустити", – розповіла заступник головного лікаря Лідія Ліщеновська.

"Хлібчика і водички – це все, що він просив їсти. Він знав лише це харчування", – розповіла районний педіатр.

Поки хлопчика відгодовуватимуть у лікарні, чиновники клопотатимуть про вилучення його з родини, а також вирішуватимуть долю решти дітей із цієї сім‘ї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
читачка Показати IP 15 Серпня 2018 09:20
Того батька спочатку перевірити на наявність психічних захворювань..і матір заодно
Опа Показати IP 15 Серпня 2018 10:02
Хворий депутат райради... кого тільки людоньки не вибирають... А скільки їх в верховній... Так і живемо...
Тоня Показати IP 15 Серпня 2018 10:28
Батьків, на років 5 , посадити на хліб і воду
valdis peish Показати IP 15 Серпня 2018 10:33
дєпутат гарі в аду там чєрті над тобою будуть опити ставити - я в шоці шо робиться в наш час
борода Показати IP 16 Серпня 2018 02:34
вони дітей до пенсії гутують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus