USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Зарплатні борги ЛПЕ хочуть гасити в травні

20 Квітня 2012 17:04
Міська влада Луцька планує в травні погасити всі зарплатні борги перед працівниками Луцького підприємства електротранспорту. Також мерія планує прокладати нові тролейбусні маршрути.
Про це 20 квітня під час урочистостей з нагоди 40-річчя заснування тролейбусного руху в обласному центрі Волині розповів міський голова Микола Романюк.
Свято розпочалося з демонстрації фільму про історію тролейбусного руху в Луцьку. А ведуча дійства розповіла, що нині міським маршрутом №2 курсує тролейбус, де пасажиру вручають лотерейні квитки, а проїзд в транспортному засобі – безплатний. «Згодом серед власників квитків розіграють цінні призи», ‒ зауважила вона.
Заступник начальника Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА Віктор Довгополюк пригадував, що в 1972 році йому так і не вдалося «втиснутися» у перший тролейбус, який курсував Луцьком. «Лише на четвертий чи п’ятий день потрапив. Такий тролейбусний бум в Луцьку був тоді», ‒ сказав чиновник.
Натомість міський голова Микола Романюк заявив, що, можливо, в травні працівникам ЛПЕ повернуть зарплатні борги. «І будемо місяць в місяць виплачувати зарплату», ‒ додав мер.
З його слів, до свята луцький автозавод реконструював 4 тролейбуси 1997 року випуску, а в планах мерії ‒ прокладення нових маршрутів. «Якщо не цього, то наступного року ми з’єднаємо вулиці Львівську та Боженка лінією. І ще багато є ідей», ‒ відзначив посадовець.
Також під час урочистостей почесні грамоти та подяки отримали ветерани ЛПЕ і найкращі працівники підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
TFA Показати IP 20 Квітня 2012 21:53
4 відреставровані тролейбуси 2007 року випуску!
Підшипнюк Показати IP 21 Квітня 2012 10:14
Боженка та Львівську з'єднати трол. лінією - це доречно, давно пора!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus