USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На ЛПЕ боргують зарплату за два місяці

18 Лютого 2015 11:00
Уже два місяці працівники ЛПЕ не отримують «кровно зароблених». Зарплату людям не виплатили за грудень і січень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту вчора, 17-го лютого.

Зі слів Луцького міського голови Миколи Романюка, заборгованості поступово погашають.

«Зараз на підприємстві ЛПЕ є заборгованість лише за грудень. Вже за вересень, жовтень і листопад погасили. Зауважу, що майже 2 мільйона гривень держава винна за пільгові перевезення. І якби ці кошти повернули, то ми мали б чим розрахуватися із людьми. Хоча заборгованість на підприємстві є, але проблема вирішується. Приміром, торік на лінії було 27 тролейбусів у день, а зараз 39-40. А щодо фінансового еквіваленту, то раніше добова виручка становила 7 тисяч гривень, зараз же - 20-23 тисячі гривень», - говорить Романюк.

Також мер додав, що на підприємстві виплачено усе по лізингу, крім 1 мільйона 100 тисяч гривень штрафних санкцій. З його слів, це дозволяє чималі кошти спрямовувати на розвиток підприємства.

Нагадаємо, що зарплатні борги ЛПЕ у січні були близько 4 мільйонів гривень , і, не зважаючи на таку непросту ситуацію, «агресивний менеджер» Анатолій Тимощук керує підприємством без стратегічного плану.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Хвєдя Показати IP 18 Лютого 2015 11:08
"Також мер додав, що на підприємстві виплачено усе по лізингу"... А де ділися "Богдани"?
Окс Показати IP 18 Лютого 2015 12:02
"Агресивний менеджер" Анатолій Тимощук вже не керує підприємством. Зараз виконує обовязки директора поплічник мера Романюка Домбік (раніше працював начальничком в Приватбанку), який встиг залучити на підприємство всіх своїх родичів (сестра - головний бухгалтер, фірма дочки розмальовує тролейбуси за неймовірні кошти). І хоч Тимощук якость старався виправити ситуацію на підприємстві та наші "приватбанківці" лише вказували, що він має робити і махали вказівним пальцем. Заробітна плата у водіїв тролейбуса становить 2000-2500 грн (тоді як у рівненських лише ставка 3800 грн і заборгованість у них лише 1 місяць), крім того робота повязана з електрообладнанням, з постійною напругою та увагою. Так що, шановні журналісти ВН у вас є ціле поле для досліджень. Наша місцева влада роздирає підприємство з різних сторін.
ДО Окс Показати IP 18 Лютого 2015 12:40
В штаті ЛПЕ є малярна дільниця зі своїми малярами! Яка фірма дочки? Це ж корупція! Де прокуратура?
Ух Показати IP 18 Лютого 2015 12:46
Не можуть в комунальному підприємстві працювати працівники - керівники з родиними звязками ! А коли керівник - головний бухгалтер - це кримінал. Де міська рада? Де прокуратура?
До ДО Окс Показати IP 18 Лютого 2015 12:57
Правильно. Завжди тролейбуси фарбували силами своїх працівників!!! Чи є вони на даний час? Якщо ні - це зроблено свідомо, щоб грощі перекинути своїм.Цікаво по яким цінам фарбували свої і чужі? Якщо є свої працівники, а фарбують чужі - це злочин!!!
Джулія Показати IP 18 Лютого 2015 21:56
Думаю, з 20 лютого виручка ще зросте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus