USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.83 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Заслужений тренер Волині не вважає футбол перспективним

25 Березня 2013 17:20
Заслужений тренер України, директор обласної ДЮСШ Богуслав Галицький вважає, що крім волейболу на Волині перспективні чимало видів спорту, але не футбол, - пише газета «Сім`я і дім».

На думку Богуслава Андрійовича, на Волині футбол нині не потребує підтримки: «Гребля, штанга, легка атлетика, акробатика, велоспорт – ці види спорту дають результат. А от футбол перспективним я не вважаю. У нас працює до двохсот футбольних тренерів, до того ж наша команда укомплектована іноземцями. А куди ж діваються наші діти?»

Богуслав Галицький переконаний, що розвиток будь-якого виду спорту залежить від належного фінансування: «І хай як тренери крутяться, та коли не буде належного фінансування, спортсмени не братимуть участь у змаганнях, не буде спортивного росту, не буде нічого. А якщо буде державна підтримка та меценатська – будуть і результати».

Директор обласної ДЮСШ вважає, що Волині і так пощастило, що в них є така хороша спортивна база: «Спорт без бази не може розвиватися. Це як автомобіль без двигуна. База – основа результатів у спорті. А наша обласна база, ДЮСШ, нехай не на першому місці, але входить у п’ятірку найкращих в Україні. Ми навіть Київ обігнали. За останні роки на реконструкцію ДЮСШ були витрачені мільйони: сучасний дах, алюмінієві вікна, мармуровий ґанок. Усе робилося так, аби прослужило кільком поколінням. І ми тепер маємо, чим пишатися».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
чум Показати IP 25 Березня 2013 19:32
Чому це Галицький заслужений тільки Волині? Ви що там пообкурювались?
Forever Autumn до чум Показати IP 25 Березня 2013 19:56
Пише ж: Заслужений тренер України, директор обласної ДЮСШ Богуслав Галицький вважає, що крім волейболу на Волині перспективні чимало видів спорту, але не футбол, - пише газета «Сім`я і дім».
Прохожий Показати IP 29 Березня 2013 23:33
А баскетбол что не перспективный? Волыньбаскет в прошлом году выиграл вышку, чемпионы Украины среду которых есть лучане! Баскетбол на волыни вообще никто не поддерживает! Пазор!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus