USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Застрелився легендарний льотчик ЗСУ Владислав Волошин

18 Березня 2018 19:38
Виконувач обов'язків директора комунального підприємства «Миколаївський міжнародний аеропорт», колишній військовий льотчик, ветеран АТО Владислав Волошин покінчив життя самогубством у неділю.

Про це повідомляє 24 канал.

За словами правоохоронців, під час пострілу у квартирі перебувала вся його сім'я. Військовий від вогнепального поранення помер у лікарні швидкої медичної допомоги.

«Родина знаходилась вдома, разом із чоловіком, постріл з кімнати почула дружина», – зазначили у поліції.

Самогубство чоловік скоїв з бойового пістолета марки «ПМ» без номерних знаків. За словами родичів, Владислав Волошин останнім часом перебував у пригніченому стані і говорив про тривожні наміри.

Як розповіла дружина загиблого, останні кілька днів чоловік поводився дуже замкнуто, розповідав про неприємності на роботі. Вікдрито кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство».

29-річний Владислав Волошин останні кілька місяців був виконуючим обов'язки директора одного з обласних комунальних підприємств «Миколаївський міжнародний аеропорт».

Владислав Волошин - колишній пілот штурмовика Су-25 299-ї Миколаївської бригади тактичної авіації. За час війни на Донбасі він неодноразово завдавав результативних ударів по бойовиках на Сході, зробивши 33 бойових вильоти.

У серпні 2014 року після точного удару по російських десантниках під Новокатеринівкою його літак збили. Він катапультувався і приземлився на окупованих територіях. Зі зламаною рукою завдяки координації куратора зі штабу АТО йому вдалося пройти повз блокпости бойовиків і потрапити на території, підконтрольні Україні.

За даними видання, російська влада звинувачувала В.Волошина в атаці на малайзійський "Боїнг МН17", збитий над Донбасом, однак ця версія була спростована розслідуванням прокуратури Нідерландів та України.

До слова, його портрет в гермошоломі довго висів на почесному місці в Адміністрації президента України. Волошин нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вася Показати IP 18 Березня 2018 19:51
А шо так ??? Херой же жи ж...
Вася Показати IP 18 Березня 2018 20:11
шо п*дли, заворушилися ??!
Маша Показати IP 18 Березня 2018 20:30
Не він перший,не він останній.
майдан Показати IP 18 Березня 2018 20:45
концы в воду
Удав В. Показати IP 18 Березня 2018 21:42
Часом він працював не в парі : Рубан - Савченко ... Що скаже по цьому пан Луценко ???
irjlf Показати IP 18 Березня 2018 23:59
Таке хороше фізіогномічно обличчя , розумні очі , бойовий офіцер з досвідом у військових діях , військова еліта ЗСУ. Як шкода , йому б передавати досвід молодим офіцерам. Знову пішов один з кращих

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus