USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Самогубство льотчика Волошина: поліція розглядає три версії

2 Вересня 2018 17:35
У Миколаєві правоохоронці розглядають три основні версії самогубства військового льотчика та колишнього тимчасового виконувача обов'язків директора комунального підприємства «Миколаївський міжнародний аеропорт» Владислава Волошина.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на офіційну відповідь правоохоронних органів.

Як зауважили представники правоохоронних органів, серед версій вони розглядають:

– скоєння самогубства у стані душевного хвилювання;

– скоєння самогубства у зв’язку з професійною діяльністю на посаді тимчасового виконувача обов'язків директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт";

– скоєння самогубства у зв'язку з примусом його до виконання протиправних дій (доведення до самогубства).

Також у поліції додали, що досудове слідство триває. Зокрема, уже допитано представників Миколаївської обласної державної адміністрації (ОДА).

Нагадаємо, 18 березня у Миколаєві застрелився 29-річний легендарний льотчик АТО Владислав Волошин. 19 березня була опублікована переписка Волошина з одним із його друзів, у якій згадується про складні стосунки льотчика з головою Миколаївщини Олексієм Савченком. До слова, раніше правоохоронці розглядали шість версій трагедії: самогубство, пов'язане з професійною діяльністю; доведення до самогубства; суїцид через конфлікт під час служби; самогубство через сімейні проблеми; самогубство в стані душевного хвилювання та нещасний випадок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 2 Вересня 2018 18:48
Легендарний льотчик - а в чому його легендарність??? Описали б подвиги легендарного...
скептик до Я Показати IP 2 Вересня 2018 20:05
він як невловимий Джо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus