USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЗМІ дізналися ймовірну причину самогубства льотчика Волошина

18 Березня 2018 22:17
Причинами самогубства виконувача обов'язків директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт», військового льотчика Владислава Волошина можуть бути проблеми, що виникли у ході ремонту аеропорту.

Про це «Новостям-N» анонімно повідомив один з працівників аеропорту, який близько знав Волошина.

За словами джерела, ситуація з ремонтом в аеропорту залишається складною — насамперед, через «непонятки» у системі фінансування.

«Одна з миколаївських фірм виграла тендер на виробництво електромонтажних робіт в аеропорту на велику суму — близько 60 мільйонів гривень. Фірма отримала передоплату в сумі 10 мільйонів й виконала більшу частину робіт. Однак нещодавно надійшла вказівка (від кого саме — джерело не хоче говорити - Ред.) більше грошей підряднику не платити, а укласти договір на електромонтажні роботи з іншою фірмою», - йдеться у повідомленні ЗМІ.

За інформацією джерела, в аеропорту було багато й інших проблем, які пригнічували в.о. директора.

Одночасно, за словами товаришів за службою з 299 бригади тактичної авіації, Волошин був людиною дуже вразливою, з підвищеним почуттям справедливості. Одразу після свого звільнення з армії він розмістив на своїй сторінці у Facebook пост під умовною назвою «Чому я пішов з армії», де описав безліч проблем, з якими стикаються військовослужбовці. Пізніше пост був видалений, однак його встигла скопіювати низка сайтів.

«Не відкидається, що описані в ньому проблеми, в тому числі й фінансові, продовжували переслідувати Волошина і після звільнення з військової служби», - робить припущення видання.

18 березня застрелився в. о. директора Миколаївського аеропорту Владислав Волошин. Після пострілу він залишався живий, рідні, які перебували вдома, викликали «швидку», але потерпілий помер. У нього залишилася дружина й двоє малолітніх дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ще не зовсім свідоми Показати IP 18 Березня 2018 22:47
Порядна людина, яка не змогла вижити у незрозумілому державному творінні
Анатоль_ Бідзюра до ще не зовсім свідоми Показати IP 19 Березня 2018 09:51
Порядна. Слів нема. Але, стрілятися не вихід.
боголюбы Показати IP 18 Березня 2018 23:40
Слабак. Проблемы у него. Двух детей без отца оставил.
Льоня до боголюбы Показати IP 19 Березня 2018 09:15
Такий герой що і лівий пістолет і навіть застрелитися не зміг відразу. Сором. Під час війни покинув армію і в директори поперся... Що тут добавити!
КЛАВА Показати IP 19 Березня 2018 00:44
Це його НУРСи поливали Луганщину ???
Ого Показати IP 19 Березня 2018 01:37
Доведення до самогубства. Покарати ВР.
Вася Показати IP 19 Березня 2018 12:13
дитюк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus