USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Застрелився прикордонник Луцького загону

6 Жовтня 2017 17:32
Інспектор прикордонної служби Луцького прикордонного загону застрелився на Рівненщині – у будинку своєї дівчини, з якою зустрічався.

Це сталось 5 жовтня в обідню пору у селі Будки-Кам’янські, що у Рокитнівському районі, – пише Рівне Вечірнє.

Від пострілу у праву скроню голови з табельної вогнепальної зброї загинув 22-річний Руслан Місюкевич, дільничний інспектор прикордонної служби відділу прикордонної служби “Березове”.

Старший сержант перебував у будинку своєї дівчини. Обставини трагедії перевіряє поліція, але її розслідуватиме військова прокуратура. Смерть прикордонника поки що назвали самогубством, але кримінальне провадження відкрили за фактом навмисного вбивства.

Керівник прес-служби Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України Олег Личковський підтвердив інформацію про смерть, інформує Волинь24.

“Ми підтверджуємо факт загибелі нашого військовослужбовця відділу прикордонної служби “Березове”, що розташований у Рокитнівському районі Рівненської області. Наразі відкрита кримінальна справа. Державна прикордонна служба в межах своїх повноважень надає допомогу слідству. Про результати якого, ми обов’язково повідомимо”, – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus