USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Заступник керівника ОП показав, як на Волині будують стіну на кордоні з Білоруссю. Відео

13 Листопада 2022 13:49
Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко показав, як будується стіна на кордоні Волинської області з Білоруссю.

Днями заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко перебував з робочою поїздкою на Волині.

«Залізобетонний паркан із колючим дротом – це один з елементів інженерних загороджень, які облаштовують для захисту кордону. Звісно, роботи ідуть не тільки на Волині. Це стосується всіх регіонів, які межують з Білоруссю та Росією», – йдеться в повідомленні.
Читати ще: РФ і Білорусь можуть використати «союзні війська» на Волинському напрямку, – Генштаб

Під час робочої поїздки на Волинь Кирило Тимошенко також відвідав обласну лікарню – регіон має сучасний, облаштований заклад, який може якісно та вчасно надати допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 13 Листопада 2022 15:00
Головне,щоб вистачало хімарсів, джавелінів і інших 'подарунків', а також бажаючих ними бити - все інше це лише для того,щоб виграти час.
Лучанин Показати IP 13 Листопада 2022 18:16
Ширина протитанкового рову має бути не менше 5 метрів...
Бабченко до Лучанин Показати IP 14 Листопада 2022 12:10
Вікіпедія пише, що довжина крокодилів (які, надіюсь, будуть пплавати в цьому рові) досягає 4,2 метри. Тобто ваша думка щодо ширини рову в 5 метрів абсолютно доречна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus