USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Раз на рік заступники Луцького міського голови звітуватимуть перед депутатами про результати роботи

23 Грудня 2020 12:33
Один раз на рік заступники Луцького міського голови звітуватимуть про результати своєї роботи перед депутатами Луцької міської ради.

Таке рішення прийняли луцькі обранці громади сьогодні, 23 грудня, під час пленарного засідання позачергової 2-ї сесії Луцької міської ради у межах розгляду проекту рішення «Про план роботи міської ради на І-ше півріччя 2021 року».

Так, у відповідності із внесеними до проєкту рішення змінами, відтепер один раз на рік усі заступники Луцького міського голови звітуватимуть перед депутатами про результати своєї роботи.

Нагадаємо, 17 грудня 2020 року під час сесії міської ради Луцькі депутати затвердили кандидатуру Ірини Чебелюк на посаду заступницю міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради.

Також депутати затвердили на посаді заступника міського голови Юрія Вербича, який займав цю посаду й раніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus