USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Засуджені із колонії на Житомирщині видурили у волинян мільйон гривень

28 Вересня 2022 13:05
Волинські оперативники виявили діяльність організованої групи шахраїв, які обдурили більше двох десятків осіб лише на Волині на суму близька мільйона гривень. Діяли вони і в інших областях: тож загалом збитки обчислюються десятками мільйонів.

Про це повідомив начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

Наразі тривають обшуки на території кількох областей, а також в одній з установ виконання покарань Житомирської області.

Фігуранти видурювали кошти під приводом купівлі товару на різних ресурсах, нібито хотіли надати допомогу від держави, представлялись співробітниками банку тощо. З такими «схемами», на жаль, знайомі потерпілі, які чи не щодня звертаються на лінію 102 про вчинення щодо них шахрайських дій.
Встановлено, що організатор та кілька спільників нині відбувають покарання в одній з установ за скоєння різних злочинів, інші «допомагали» на волі, надаючи свої банківські картки у користування.

Загалом, до незаконної схеми причетні мінімум десять осіб.

Під час обшуків уже вилучено ряд речових доказів, які свідчать про причетність до шахрайських дій.

Слідчі дії тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 28 Вересня 2022 16:15
маловато потрібно більше дураків довірчивих
ABC Показати IP 30 Вересня 2022 13:33
То були волонтери. Збирали гроші на ЗСУ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus