USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Пограбування на мільйон: спіймали чоловіків, які на Волині обікрали валютчика

3 Серпня 2020 09:59
Волинські та рівненські поліцейські спіймали грабіжників, що обікрали валютчика у Нововолинську.

Про це повідомляє пресслцужба поліції Волині.

Підозрюваним загрожує позбавлення волі від 8 до 15 років, відповідно до ч. 4 ст. 187 Кримінального Кодексу України (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень).

Повідомлення про те, що в Нововолинську, біля ринку, невідомі відкрито заволоділи значною сумою грошей, поліцейські отримали вчора, близько 8-ї години ранку.

Зловмисники під час пограбування використали газовий балончик та завдали кілька ударів потерпілому. Вирвавши барсетку з рук, вони сіли на автомобіль на іноземній реєстрації та поїхали в невідомому напрямку.

Працівники карного розшуку та слідчі, які прибули на місце події, отримали детальний опис підозрюваних та їхнього транспортного засобу, переглянули відео з камер спостереження та негайно передали це в орієнтування іншим нарядам поліції.

Приблизно через півтори години патрульні поліцейські з м. Рівного на стаціонарному посту Опарипси зупинили автомобіль, що підходив по орієнтуванню. Водій помітно занервував та намагався втекти у лісосмугу, а під час втечі намагався позбутись невідомого пакунка.

Із застосуванням спеціальних заходів примусу рівненські патрульні затримали водія та двох його пасажирів. На місце викликали слідчо-оперативну групу Нововолинського відділення поліції та працівників управління карного розшуку ГУНП у Волинській області, які проводили подальші слідчі дії.

Поліцейські встановили, що у пакунку була значна сума коштів різної валюти (долари, гривні, євро, злоті та інші), загалом, близько 1 мільйона гривень, які, ймовірно, викрали у потерпілого нововолинця.

Як повідомлялося раніше, 2 серпня на центральному ринку в Нововолинську невідомі пограбували валютчика. Поліція ввела оперативний план «Перехоплення».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Анонім Показати IP 3 Серпня 2020 10:32
А чому валитчику нічого не зробили ? Чому не платить податки???
Бульба до Анонім Показати IP 3 Серпня 2020 11:29
Не треба чіпати валютника!!! І не пишіть дурниць!!! Ми заняті перевірками підприємців, які торгують одягом!! Їх штрафуємо!! Вам мало???? А валютник нам допомагає збирати гроші прокурорам і суддям на нові будиночки біля моря!!!
Закон один для всіх до Анонім Показати IP 3 Серпня 2020 11:33
По-перше - де декларація про походження коштів у так званого "валютчика". По - друге - де кримінальна справа за діяльність що вимагає ліцензування ? По - третє - податкова нарахувала податки за всі попередні роки діяльності даного суб"єкта ???? Де суд який би мав всі кошти (якщо вони не задекларовані) списати на корись держави ????? Здогадуєтесь - яка буде розв"язка? Валютник відстігне поліції. В пояснюючій напише що гроші йому позичила дружина (бабуся або внучатий племінник або друг дитинства). І ВСЕ. Крапка. Державних інститутів в нас немає. Давайте проце чесно говорити.
777 Показати IP 3 Серпня 2020 11:11
А он как раз платит. только ментам.поэтому и нашли так быстро.
ділдо Показати IP 3 Серпня 2020 11:17
Якщо поліцаїв стимульнути, то будуть чудеса робити, землю без копит рити.
Противник АвтоЄвроСи Показати IP 3 Серпня 2020 11:43
Чому досі грабіжники використовують авто на іноземній реєстрації ? Тому що влада НІЧОГО не зробила щоб вирішити це питання. Кожен з нас може зтикнутись з ситуацією коли на Вас або Ваш будинок нападуть, грабіжники втечуть на авто з іноземною реєстрацією і поліція нічого не зможе зробити. Ми всі чогось соплі жували пока ця так звана "АвтоЄвроСила" продавила закони на свою користь. Тепер будемо розхльобувати.....
123 Показати IP 3 Серпня 2020 12:31
А що то за посада така - валютчик?
0987 до 123 Показати IP 3 Серпня 2020 14:35
ох як тут всіх душить жаба, що валютники ходять з мільйоном+ на кармані. А хтось сидить в душному офісі і отримує +- всього навсього 12 з яких більша половина в конверті. Депутати, голови і тд їздять на новеньких дорогущих авто за 60+тис$ то нікому не цікаво, але коли грабують просту людину яка не сидить на кормушці всі аж слиною бризкають і говорять за податки, хоча майже всім зп іде в конвертах!
До валютчика до 0987 Показати IP 4 Серпня 2020 08:39
Кого душить жаба? Може людей які мають свій маленький бізнес і яких деруть в гриву за податки? А ще може людей які цей бізнес мають закрити бо після цих же податків зароблені гроші мізерні? Якщо начнуть платити всі то такого не буде про це не подумав? Можете казати що держава погана при цьому коли вам кажуть 1000 в день не офіційно і 750 офіційно ми всі знаємо що ви виберете...
БОВДУР Показати IP 3 Серпня 2020 23:37
БИБА . ИВА И БОБА ТРИ ДОЛБ**БА !!!!!!!!!!!
Ввв Показати IP 4 Серпня 2020 06:32
Пограбування ....це один злочин... Фінансові операції це інший...
Іван Показати IP 4 Серпня 2020 09:43
Чому грабіжникам закрили лице ? Українці повинні знати своїх героїв
вася Показати IP 5 Серпня 2020 01:12
Во пєрвих нє законно,во вторих мусарам кашлянул от и нашли ,при СССР-15 ЛЯТ
Хашаба Показати IP 7 Серпня 2020 15:01
Вареник ти поц ! Сиди собака тепер з нову. Це дурень з м.Коростень , такий собі ВАРЕНИК ВАЛЕРА організатор нападу. Дятел тобі і так голову відіб'ють. Не переживай за це.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus