USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Затримали на гарячому: поблизу Ковеля у потяг «Київ-Варшава» завантажували контрабандні цигарки

14 Жовтня 2019 14:15
Правоохоронці викрили спробу незаконного переміщення великої партії цигарок потягом «Київ-Варшава».

Про це інформує Держприкордоннслужба.

Так, сьогодні під процесуальним керівництвом Ковельської місцевої прокуратури, спільною міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників Північного регіонального управління, патрульної поліції міста Ковель та військовослужбовців мобільного підрозділу Луцького загону було припинено спробу незаконного переміщення великої партії тютюнових виробів з України в Польщу потягом сполученням «Київ-Варшава».

В ході реалізації оперативної інформації, в передмісті Ковеля в районі зупинки «448 км Львівської залізниці» при спробі незаконного завантаження до потяга «Київ-Варшава» тютюнових виробів без акцизних марок, правоохоронцями було затримано двох організаторів та чотирьох пособників протиправної діяльності, мешканців Ковельського району, 17 пакунків з цигарками та автомобіль «Рено», яким організатори доставляли цигарки.

При цьому правоохоронцями зафіксовано, як провідники потягу заздалегідь відчинили двері вагонів в готовності завантажити тютюнові вироби під час призупинення потягу з подальшим наміром їх незаконного переміщення на територію Польщі.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу, за результатами проведення процесуальних заходів, слідчим СВ Ковельського ВП ГУ НП у Волинській області протоколом огляду місця події тютюнові вироби у кількості 9460 пачок та автомобіль вилучено.

Попередня сума оцінки вилученого товару становить понад 300 тисяч гривень. Процесуальні заходи тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 14 Жовтня 2019 14:40
А до чогог тут чуйне керівництво прокуратури? Хоть один з них там був?
Прокурор Показати IP 14 Жовтня 2019 14:48
Я був,мед пиво пив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus