USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Затримали начальника охорони концерту, на якому вбили мера Гданська

21 Січня 2019 14:12
У Польщі за запитом прокуратури затримали начальника служби безпеки концерту Великого оркестру Різдвяної благодійності, на якому вбили мера Гданська Павла Адамовича.

Про це повідомляє RMF24.

Зокрема, йому повинні висунути звинувачення в дачі неправдивих свідчень.

За даними прокуратури, він ввів в оману слідчих і повідомив, що вбивця мера потрапив на концерт за допомогою прес-карти як представник ЗМІ.

Слідчі ж кажуть, що чоловік потрапив на сцену іншим способом.

Поліцейські, які затримали нападника, знайшли у чоловіка ідентифікатор, яким користувалася охорона.

Нагадаємо, на мера Гданська Павла Адамовича напали ввечері 13 січня 2019 року під час благодійного концерту. На сцену, де перебував Адамович, вибіг чоловік, який почав кричати, що під час правління попереднього уряду Польщі був незаконно засуджений до тюремного ув’язнення, а опозиційна «Громадянська платформа» його буцімто катувала. Саме тому він і напав на Адамовича.

Зав’язалася бійка, під час якої Адамович отримав ножове поранення. Адамович отримав серйозну травму серця, діафрагми та інших внутрішніх органів. У місті організували збір крові. Політик помер у лікарні у понеділок, 14 січня, близько 14.30 за місцевим часом. Поховали його 19 січня.

19 січня, на Водохреще, у Генеральному консульстві Республіки Польща в Луцьку усі охочі мали змогу вшанувати пам’ять мера Гданська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus