USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Перед виборами: обіцянки кандидатів на мера Рожища та думки про це місцевих

23 Травня 2014 22:00
Збігають останні дні передвиборчих перегонів на посаду міського голови Рожища. Серед зареєстрованих кандидатів (Глинюка Руслана Івановича, Лукасевича Івана Михайловича, Пелеша Вадима Івановича, Поліщука В’ячеслава Анатолійовича, Пулатова Ігоря Саїдовича, Шкільного Ігоря Богдановича та Штельмах Олени Леонтіївни) найбільше позитивних відгуків про добре відомих в місті громадських діячів - депутатів Ігоря Шкільного та В’ячеслава Поліщука. Обидва займаються підприємницькою діяльністю.

Ось як відгукуються про них рожищани:

Голова районної організації Союзу українок Марія Рейкіна зауважила: «В’ячеслава Поліщука добре знаю з дитинства. Він зростав і виховувався у патріотичній учительській сім’ї. Він перший сміливо виступив проти споживацької влади Януковича на місцевому рівні, вголос заговорив про тіньові схеми приховування прибутків підприємцями, порушив на загал інші наболілі питання. Як справжній патріот, з перших днів мобілізації служить у районному військкоматі. За такими людьми наше майбутнє».

Іншого претендента на посаді мера бачить рожищанка Олена Глушко: «Добрим господарем міста бачу тільки Ігоря Шкільного. Це - толерантна, порядна, досвідчена у багатьох питаннях людина. Як ініціативний депутат міської ради, Ігор Богданович не раз доводив обіцяне людям на ділі. Вірю, що ставши мером, він виконає свої обіцянки, задекларовані у передвиборчій програмі».

Нагадаємо, що позачергові вибори міського голови в Рожищі призначені водночас з президентськими в зв’язку з раптовою смертю колишнього голови Афгана Алієва.

Про те, які були б перші кроки у кріслі мера, поділились і найбільш рейтингові кандидати.

Чітко і рішуче окреслює свої завдання В’ячеслав Поліщук: «Найперше потрібно вирішувати питання погашення боргів за виконані роботи з наведення благоустрою у місті, відновлення Обеліска Слави, ремонту доріг.

Багатьох людей турбують земельні питання. Тому необхідно чітко розмежувати і донести до населення, яка служба і яку роботу повинна виконувати щодо оформлення земельних наділів. Окреме питання – активізація роботи щодо укладання договорів між орендарями земель та міською радою з метою наповнення бюджету. На часі також питання комунальної сфери».

Ігор Шкільний натомість своє першочергове завдання бачить у формуванні нової команди однодумців: «У новому складі виконавчого комітету мають працювати, першою чергою, патріоти рідного міста, фахівці своєї справи, люди активні, здатні чути і реагувати на голос громади».

Для цього Ігор Шкільний планує в найкоротші терміни створити Громадську раду міста, залучивши до її діяльності найавторитетніших рожищан, а також для прозорості та відкритої співпраці влади міста та громади – запровадити електронне урядування.

Кому ж громада міста це довірить, дізнаємось незабаром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Рожищанин Показати IP 24 Травня 2014 10:37
Да команд а*хуєть. Справжніх господарів не вистачає. Поліщук -- щож він зробив.... а Шкільний? Треба нова людина, яка щось зміне і віднайде кошти, гранти для нашого міста. Я особисто не впевнений що вони щось зроблять для громади - особисто для себе - да. Поліщук в комісії по "деребану" землі м. Рожище - як результат в його родини, братової жінки і родичів земельні ділянки по вул. К.Шилокадзе і Лермонтова. Шкільний - за що він ще не брався (університе, магазин будматеріалів, "генделик", спортклуб) що дальше.... Моя думка нам не вистачає справжнього патріота міста - господарника Ліпкана який і досі є прикладом для рожищан. З повагою Рожищан.
пс рожищанину Показати IP 26 Травня 2014 23:53
а ти олень,багато чого зробив.і взагалі ще петра першого згадай

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus