USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Затримали підозрюваного в убивстві майданівця Юрія Вербицького

10 Березня 2020 19:38
Поліція затримала підозрюваного у справі викрадення та катування нардепа Ігоря Луценка та вбивства активіста Євромайдану Юрія Вербицького в січні 2014 року.

Вказана особа з квітня 2014 року перебувала в міжнародному розшуку, повідомили в Офісі генерального прокурора, пише gazeta.ua.

«Він, імовірно, з метою ухилення від кримінальної відповідальності отримав 2015 року паспорт громадянина України на інше ім’я», – сказано в повідомленні.

Звати затриманого Сергій Мисливий, повідомила у Facebook адвокат сімей Небесної сотні Євгенія Закревська.

«За версією слідства, був залучений безпосередньо до викрадення Луценка і Вербицького з Олександрівської лікарні в ніч 21 січня 2014 року», – написала Закревська.

Затриманий працює на одного з імовірних замовників тітушок під час Майдану бізнесмена Олексія Чеботарьова, додала вона.

Мисливий був не просто «звичайним тітушкою-піхотинцем», вважає Ігор Луценко.

«Щось типу заступника командира групи захоплення. Мисливий працював на постійній основі у групі «спиртового короля» Чеботарьова, котра займалася силовими акціями проти майданівців, отримував за це гроші, а також йому винаймали «службову» квартиру», – додав він.
Затриманому інкримінується умисне вбивство заручника або викраденої людини, вчинене за попередньою змовою групою осіб, катування та незаконне позбавлення волі або викрадення людини (ст. 115, 127, 146 ККУ).

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За фактом створення злочинної організації, викрадення та катування активістів Майдану наразі повідомлено про підозру 11 особам, які перебувають у розшуку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 -а незнаменита Показати IP 11 Березня 2020 08:18
То не актуально

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus