USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Затримали волинянина, який був співучасником вбивства понад 20 років тому

24 Квітня 2020 14:27
На Волині затримали чоловіка, який був співучасником жорстокого вбивства, вчиненого понад 20 років тому. Чоловіку загрожує довічне ув'язнення.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Шацький районний суд задоволив клопотання Ковельської місцевої прокуратури Волинської області про застосування запобіжного заходу у виді тримання від вартою без визначення розміру застави для уродженця Волині, якого підозрюють у тому, що у липні 1994 року він з корисливих мотивів вчинив убивство з особливою жорстокістю.

Підозрюваний, перебуваючи на території Республіки Польща, за попередньою вчинив розбійний напад на громадянина України. Вони відібрали у потерпілого автомобіль, який згодом продали, його ж самого вивезли у ліс, де у безлюдному місці прив’язали до дерева й залишили, позбавивши можливості звільнитись. Чоловік помер, страждаючи, від виснаження організму.

Двоє зловмисників ще у 1996 році були засуджені за вчинення цього злочину й уже відбули покарання.

Третій спільник виїхав з України в Ізраїль та перебував у розшуку з 1995 року. За цей час прокуратура неодноразово зверталася до компетентних органів іноземної держави з клопотанням про його видачу (екстрадицію), які, на жаль, не були задоволені.

За кордоном він встиг отримати нове громадянство, одружитися і от через понад два десятки років вирішив навідатися до родичів в Україну, де його і затримали.

Підозрюваний перебуває під вартою.

Покарання, яке йому загрожує, – аж до довічного позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Я Показати IP 24 Квітня 2020 15:00
Катюзі по заслузі!!! Думав, що уже усе забулося.За всі гріхи колись доведеться розплатитися.
лінивець Показати IP 24 Квітня 2020 15:04
краще пізно ніж ніколи
Be sure Показати IP 24 Квітня 2020 22:10
Життя великий супермаркет, каса попереду.
People Показати IP 25 Квітня 2020 07:22
За 20р ніякого більше злочину не вчинив, навіщо йому покарання???, На мою думку він за 20р зрозумів що на творив, а це буде зараз тупий витяг бабла з родичів...
mike до People Показати IP 25 Квітня 2020 18:58
ти геть в сосну вдарився???...де вас береться стільки?...
Віто до People Показати IP 26 Квітня 2020 14:50
Цікаво як би ти заговорив, коли б так закатували твого батька, брата, сина? Навмисне групове вбивство, можливо на волі він ще когось вбив або завдавав насилля! Шкода нема смертного приговору, відразу розстріляти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus