USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відмив 6,2 млн на будівництві казарм: ДБР повідомило про підозру директору фірми на Волині

8 Лютого 2020 12:14
ДБР повідомило про підозру директору одного з підприємств Волинської області у заволодінні бюджетними коштами шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому у особливо великих розмірах та службовому підроблені, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України). Про це інформує пресслужба ДБР.

Досудовим розслідуванням встановлено, що директор підприємства, яке виконувало будівельні роботи на замовлення Західного територіально квартирно-експлуатаційного управління, вносив недостовірні відомості до актів приймання виконаних будівельних робіт та заволодів бюджетними коштами в особливо великих розмірах на загальну суму в понад понад 6,2 мільйони гривень.

Підрядник умисно завищував обсяги виконаних робіт та використаних матеріалів під час зведення трьох будівель казарм поліпшеного планування, призначених для потреб військовослужбовців ЗСУ у Волинській області. Будівельні роботи на військових об'єктах проводились з порушенням проектної документації, зокрема, в замін щебню фактично використовувались шлакові відходи, зменшувалась товщина фундаменту та стяжок, не здійнювалось належна гідроізоляція конструкцій.

Наразі слідство встановлює також факти причетності військових службових осіб до розтрати бюджетних коштів, призначених для будівництва військових об’єктів.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Луцького гарнізону Західного регіону України.

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Волинянин Показати IP 8 Лютого 2020 12:47
ВН ! А хто вам платить зарплату за таку якість інформаційних матеріалів ! Ви або непрофесіонали, або боягузи, або проплачені !!! Чи я правий - буде видно по вашій реакції на мій комент !
ВН Показати IP 8 Лютого 2020 13:34
Всі питання до ДБР!
Народна прокуратура Показати IP 8 Лютого 2020 14:09
Головне, не заважати бізнесу!!! Він у нас завжди чесний і порядний! А винна у всьому, як завжди, влада, яка примушує наших найращих у світі "простих" людей красти, брехати, їздити п'яними, фальсифікувати продукти харчування, займатись контрабандою, вирубувати ліси, копати бурштин.
Волинянин до ВН Показати IP 8 Лютого 2020 14:31
А ви перед тим, як розміщали інформацію такі питання ДБР задавали ? Невже ви не розумієте, що такий алгоритм подачі інформації спрацьовує не на ваш рейтинг ? Не мені вам радити, але інформаційний супровід має бути починаючи від такого повідомлення і закінчуючи судовим процесом, вироком і карцером ! Ви ж виконуєте державної ваги функції ! Ось скажіть, чим закінчились справи отих кукурузників з цигарками, що самі чуть чи не на міста падали ? Чим закінчились справи отих джеймсівбондів з політеху, шо іх шофер зловив ? Чим закінчились кримінальні справи хабарників з облспоживспілки, будінспекцій чи справи з п'яними суддями за кермом ? І т. д. і т.п .Ви ж про ці справи писали, але тільки озвучили на початковому етапі. Згідно із ЗУ "Про ЗМІ" запросіть у них таку інформацію. І саме головне - поінформуйте громаду про результати. Повірте, кількість читачів, підписників у вас з'явится тьма-тьмуща ! Я до вас - без жодної упередженості ...
факт Показати IP 8 Лютого 2020 15:02
А це при Гунчику було!!!
кірпіч Показати IP 8 Лютого 2020 16:01
А хто той будівельник мо хто знає?
Стяжка Показати IP 8 Лютого 2020 18:57
Я знаю хто це
До ВН Показати IP 8 Лютого 2020 21:05
Ви спочатку проведіть розслідування як у Володимері Залужний (тепер уже генерал) казарми помножив на ноль,казарми які пережили дві світові війни , пережили царя , пережили Пілсудськог , пережили всіх генсеків , пережили 3,5 незалежних президентів но не пережили Залужного. ПРАВДОЛЮБИ ви наші

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus