USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завтра обиратимуть керівника «Луцьксвітла». Кандидати

5 Липня 2017 17:22
Проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Луцьке електротехнічне підприємство-Луцьксвітло» заплановане на четвер 6 липня, інформують у відділі інформаційної роботи міської ради.

На заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Луцьке електротехнічне підприємство-Луцьксвітло» претендують четверо кандидатів, пише Волинь24.

Мазін Валерій Володимирович – громадянин України, 1968 р.н., у 2007 році закінчив Луцький державний технічний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Електротехнічні системи електроспоживання». Стаж роботи на керівних посадах – 8 років 6 місяців. Нині працює на посаді головного інженера Луцької міської філії ПАТ «Волиньобленерго».

Миндюк Василь Петрович – громадянин України, 1979 р.н., у 2001 році закінчив Луцький державний технічний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Електротехнічні системи електроспоживання»; у 2004 році закінчив факультет перепідготовки фахівців Луцького державного технічного університету за спеціальністю «Економіка підприємства». Стаж роботи на керівних посадах – 12 років 9 місяців.

Майстер ПАТ «Обленерго», у 2015 році спробував свої сили у місцевих виборах як кандидат в депутати до міської ради у №3 виборчому окрузі (район ДПЗ) від «Радикальної партії Олега Ляшка».

Петрук Володимир Петрович – громадянин України, 1961 р.н., у 2007 році закінчив Луцький державний технічний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва». Стаж роботи на керівних посадах – 1 рік 3 місяці. Працював на посаді директора житлово-комунального підприємства № 3.

У 2015 році Петрук Володимир подавав свою кандидатуру на посаду начальника управління житлово-комунального господарства Волинської облдержадміністрації, однак виграти конкурс йому не вдалося.

Цуман Сергій Павлович – громадянин України, 1985 р.н., у 2008 році закінчив Луцький національний технічний університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит». Стаж роботи на керівних посадах – 5 років 1 місяць. Працює з 2012 року в ПАТ «Мостобуд» на посаді заступника начальника.

Нагадаємо, екс-директор комунального підприємства «Луцьксвітло» Іван Кубіцький за власним бажанням написав заяву на звільнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus