USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сьогодні у Луцьку перекриють декілька вулиць

28 Листопада 2020 12:49
З метою гідного вшанування пам’яті жертв голодоморів в Україні, який щороку відзначають у четверту суботу листопада, традиційно у Луцьку відбудуться поминальні богослужіння та покладання квітів.

Про це йдеться у розпорядженні секретаря міської ради Григорія Пустовіта, повідомляють на сайті Луцької міської ради.

Зокрема, 28 листопада о 15:40 відбудеться покладання квітів до пам’ятного знака Християнському милосердю волинян на території Хресто-Воздвиженської церкви, о 15:55 − покладання квітів до пам’ятника жертвам політичних репресій на площі перед Луцьким замком.

О 16:00 відбудеться панахида за померлими від голодоморів 1932-33 років, загальнонаціональна хвилина мовчання, громадська акція «Запали свічку!».

Державний прапор України зі скорботної стрічкою буде вивішено на приміщеннях підприємств, установ та організацій містах. Рекомендовано керівникам підприємств та установ міста утриматись від проведення 28 листопада 2020 року розважальних заходів.

Цього дня заборонено звучання розважальних мелодій на ринках міста, у закладах торгівлі та на території історико-культурного заповідника «Старий Луцьк», пасажирському транспорті.

Також сьогодні з 8:00 до 16:30 обмежать заїзд автотранспорту на вул. Братковського.

З 15:30 до 16:30 буде перекритий рух транспорту вулицями Данила Галицького, Братковського, Кафедральній. Там покладатимуть квіти, аби вшанувати пам’ять жертв голодоморів в Україні.

На час проведення скорботних заходів площу перед Луцьким замком звільнять від припаркованого транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus