USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завтра Україна повністю закриє державні кордони

26 Березня 2020 19:27
До кінця п’ятниці, 27 березня, буде повністю закритий державний кордон України та припинені всі пасажирські перевезення.

Про це під час свого традиційного звернення до українців розповів президент Володимир Зеленський, інформує 24 канал.

«До кінця п’ятниці 27 березня буде закритий державний кордон та припинені всі пасажирські перевезення», – зауважив глава держави.

Зеленський нагадав, що два тижні тому закликав громадян терміново повернутися в Україну. За його словами, більшість зробила це самостійно, а інших (понад 80 тисяч громадян) – повернули додому літаками, поїздами й автобусами.

«Але сьогодні у нас вже немає часу чекати. Ми опинилися перед важким вибором між громадянами, які ще за кордоном, і безпекою 40 мільйонів громадян всередині країни. Наш обов’язок, як держави, піклуватися про кожного українця», – пояснив глава держави.

Зеленський зазначив, що про тих, хто не зможе повернутися в найближчі 2 дні, подбають дипломатичні представництва і українські громади за кордоном.

«Ні про одного українця, який залишиться за кордоном, ніхто не забуде. Ми будемо поступово повертати вас з-за кордону, але з урахуванням епідемічної ситуації в місці вашого перебування, а також – рівня забезпечення необхідними засобами та готовності медичної системи до вашої обов’язкової ізоляції», – сказав президент.
Як повідомлялося, уряд установив режим надзвичайної ситуації у всій території України. Карантинні заходи у країні також продовжать на 30 днів, до 24 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 26 Березня 2020 20:22
Закривають з 16 числа, коли не помиляюся, а літаки- поїзди все пруть і пруть..26 китайське попередження. І вишенька на торт поїзд Москва- Київ з 800 камікадзе.
Десь я це вже чув? Показати IP 26 Березня 2020 20:56
Вірус китайський, тому попередження- китайське. На наступний тиждень будемо знову кордони закривати)
Олександр Показати IP 26 Березня 2020 21:17
Як на мою думку то можна вже не закривати.. Все що потрібно для масового знищення все вже завезли.
Я Показати IP 27 Березня 2020 07:53
жах..або повний баран або диверсант...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus