USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Завтра Завокзальний район Луцька залишиться без гарячої води

6 Червня 2023 17:43
Завтра, 7 червня, впродовж дня у Луцьку тимчасово припинять подачу гарячої води від котельні, що обслуговує Завокзальний район.

Про це повідомляє ДКП «Луцьктепло».

Зупинка буде спричинена виконанням працівниками АТ «Волиньгаз» робіт із заміни обладнання на газопроводі високого тиску, що призведе до відсутності тиску газу на котельні з 08:00 до 17:00.

Роботу котельні та надання послуги з постачання гарячої води буде відновлено щойно відновиться газопостачання.

Разом з тим, згідно з графіком припинення подачі гарячої води впродовж міжопалювального періоду 2023 року від котелень та центральних теплових пунктів ДКП «Луцьктепло», затвердженого рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 12.04.2023 № 202-1, на ранок 7 червня послугу з постачання гарячої води буде відновлено для мешканців мікрорайону ЛПЗ.

Як повідомлялося, надання послуги було припинено 15 травня, а зупинка тривала 3 тижні до 6 червня включно. За цей період було виконано обслуговування котлів (в тому числі очистка котла та рухомих елементів обладнання твердопаливної котельні), насосного обладнання, ревізію запірної арматури та інше.

На мережах впродовж періоду зупинки було замінено засувки діаметром 300 мм в одній з теплових камер, а також встановлено засувки діаметром 200 мм в іншій камері. Очевидно, що із зупинкою котельні було проведено гідровипробування мереж, за результатами якого виявлено та ліквідовано 2 витоки в районі вул. Даньшина.

Таким чином, всі заплановані роботи було виконано, і вже сьогодні відновлено роботу твердопаливного котла, щоб на 06:00 7 червня постачання гарячої води на ЛПЗ та вул. Даньшина було відновлено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus