USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Завжди будуть у нашому серці»: волинські співаки YAKTAK і Dovi випустили новий трек

27 Травня 2023 07:18
Співаки з Волині Ярослав Карпук під псевдонімом YAKTAK та Андрій Вдовиченко під псевдонімом Dovi випустили новий спільний трек «Перекотиполе» та кліп на нього.

Відеороботу опублікували на YouTube-каналі Yaktak. В описі до треку співаки говорять, що у кожного в житті був момент, коли ти розумієш, що люди, які колись були близькими, тепер не поруч.

«Це наштовхує на сум, але такий теплий. Важливо навчитися приймати зміни, рухатися вперед. Ми ростемо та розвиваємось, і це нормально, що люди та обставини навколо нас змінюються. Але спогади про тих, хто був поруч, завжди будуть у нашому серці і нагадуватимуть нам про наш зв'язок з минулим», – йдеться в описі до пісні.

Читати ще: Співак із Волині YAKTAK – про «Голос», підтримку Kalush Orchestra і шанувальників

До слова, це вже не перша спільна робота волинських співаків. Раніше вони зробили дует на трек «Чекаю вдома», кліп на який зібрав понад 13 мільйонів переглядів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus