USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Збільшилися метастази, курс лікування на місяць – 30 тисяч», – 20-річний Семен просить допомоги

23 Листопада 2020 07:00
20-річному уродженцю міста Курахово Донецької області Семену Цикорському, який завершив навчання у Волинському коледжі Національного університету харчових технологій та мешкає разом із дружиною у Луцьку, потрібна допомога небайдужих. Хлопцю призначили курс таблетованої хімії, яка коштує 30 тисяч на місяць.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив Семен Цикорський.

Як зазначає хлопець, він пройшов 8 курсів хіміотерапії, 3 з яких йому призначили в Національному інституті раку в Києві. У п’ятницю, 18 вересня, комп’ютерна томографія показала, що його стан погіршився, метастази збільшились на 2 мм. Попереднє КТ показувало в лівій легені 10*9, а стало 12*10мм, у правій легені було 5мм, а вже – 7мм.

Семена Цикорського перевели на таблетовану хімію, яка коштує 30 тисяч на місяць. Її треба пити 3 місяці, а це – 90 тисяч.

«Завдяки вашій допомозі ми назбирали на 2 такі упаковки. Вистачить на місяць. На наступні місяці залишилося зібрати 48 тисяч гривень. Переривати їх пити не можна. Дякую кожному за репости і допомогу», – зазначає хлопець на своїй сторінці у фейсбуці.
Як повідомлялося раніше, 10 липня, під час чергової томографії, лікарі виявили у Семена Цикорського метастази у легенях.

Нагадаємо, раніше на сайті йшлося про те, що із неймовірної історії життя та кохання Семена Цикорського та його дружини Анни можна сміливо писати сценарій до романтичного фільму. Не зважаючи на досить юний вік, на долю хлопця випали неабиякі випробування – у нього діагностували онкологію останньої, четвертої стадії. Важке захворювання перевернуло світ Семена з ніг на голову, і хто-зна, як би усе могло закінчитися, якби пліч-о-пліч зі своїм коханим не вела мужню боротьбу за право жити його дружина Анна, яка вийшла заміж за молодого чоловіка, знаючи про складну недугу.

«Вчора, після отримання результатів КТ мені хотілось вити вовком, потім померти. Я ж вірив, що з раком покінчено! Зізнаюсь, від розпачу я розплакався. Що робити? Хотілось кричати раку «Йди! Я жити хочу!» Напився валер’янки і зрозумів, що потрібно брати себе в руки. Після того, як медики мене запевнили, що я абсолютно здоровий, я їм повірив. Чемно дотримувався усіх рекомендацій. Три місяці не ходив на роботу, бо лікар заборонив. Сказав, якщо результати КТ будуть гарними, я зможу працювати. На радощах я попередив дирекцію на роботі, що 13 липня уже зможу вийти... І тут такий удар. А коштів зовсім не лишилося...» – ділиться переживаннями молодий чоловік.

З його слів, він і досі вірить, що з Богом у серці можливо все.

Реквізити для допомоги:

Приват Банк – 5168 7573 9485 5334

Альфа Банк – 4102 3212 5045 4831 Ощадбанк – 5167 4901 4461 0962 Monobank – 4441 1144 2143 2913 Отримувач – Цикорський Семен Станіславович.

Будь ласка! Ретельно перевіряйте номер рахунків, а також ПІБ отримувача. На жаль, людська біда – не перепона для шахраїв, які створюють фейкові сторінки у соціальних мережах, замінюючи реальні реквізитні дані на власні. Тому просимо переказувати кошти виключно отримувачу Цикорському Семену Станіславовичу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus