USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Збройні сили України ліквідували тестя Стрєлкова-Гіркіна

23 Березня 2022 22:48
Українські снайпери знищили Сергія Ситоленка з позивним «Ситий», який є тестем рашистського командира Ігоря Гіркіна-Стрєлкова, котрий командував окупантами ще в 2014 році.

Про це повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер Анатолій Штефан – Штірліц, передає ТСН.

«Ситоленко Сергій на прізвисько «Ситий» від 2014 року проходив службу в 3 омсбр РОА і вісім років не давав спокою воїнам ЗС України. Дякую снайперу Сил оборони України. Слава Нації. Смерть ворогам», – написав Штефан.

На сайті «Миротворець» про ліквідованого бойовика сказано, що його так звана посада в армії окупантів була «заступник командира бойової машини – навідник-оператор».
«Ситому» був 51 рік, він – уродженець міста Артемово на Донеччині.

Інформацію про смерть батька підтвердила дружина Стрєлкова — Мирослава Регінська.
Нагадаємо, що ватажку іррегулярного незаконного збройного формування, контрольованого Російською Федерацією, колишньому так званому «міністру оборони ДНР» оголосили про підозру у порушенні законів та звичаїв війни. Офіс генпрокурора не називає особу підозрюваного, тим часом низка ЗМІ уточнили, посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах, що йдеться про Ігоря Стрєлкова-Гіркіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus