USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зеленський: і я, і Путін зробили все, що обіцяли

7 Вересня 2019 14:49
Президент Володимир Зеленський повідомив, що його домовленості з президентом РФ Володимиром Путіним були виконані в повній мірі обома сторонами.

Про це президент сказав в аеропорту «Бориспіль» після зустрічі українців, які повернулися з РФ в рамках обміну, передає Українська правда.

«Я вважаю, що перший етап виконано. Я повинен підтвердити, що я як президент України Володимир Зеленський і президент РФ Володимир Путін зробили все, що пообіцяли і зробили все, не змінюючи по ходу наші домовленості.

...Формула була збережена. Це були наші домовленості. Спочатку ми говорили, що повертаються спочатку моряки, але потім ми вийшли на діалог, я дуже радий, що це була наша пропозиція про інший формат, доповнення до наших моряків наших політв’язнів», – повідомив Володимир Зеленський.

З його слів, «деякі люди не хотіли», щоб обмін відбувся. Він пообіцяв, що колись ці прізвища стануть відомі.

«Все було в секреті, тому що ми знали, що не всі хочуть повернення», – додав президент.

Також він розповів про телефонну розмову з Путіним, що відбулася 7 серпня, під час якої було домовлено про перший етап «розблокування діалогу, перший етап припинення війни, повернення наших військових, наших полонених, наших моряків, повернення наших територій».

За словами президента, переговори будуть продовжуватися.

«Ви бачите, що є не просто розмови, а є результат. Далі ми будемо наближатися до часу повернення всіх наших полонених, продовжувати у Мінському процесі розведення військ двома етапами. Золоте-Петрівське спочатку, а потім розведення по всій території і припинення вогню в повній мірі і припинення війни. Після цього буде найскладніший етап. Ми віримо в це. Я думаю, разом з усією Україною ми повернемо не тільки людей, а й наші території», – наголосив президент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Виборець Показати IP 7 Вересня 2019 15:12
За хлопців,які не скоїли жодного правопорушення віддали вбивць,злочинців і міжнародних терористів.Це "перемога".Ми зробили це разом.
Всезнайко до Виборець Показати IP 7 Вересня 2019 16:34
Ти пєтін виборець, чмо...
людина до Виборець Показати IP 7 Вересня 2019 17:15
А хлопці,які не скоїли жодного правопорушення, чому мали гнити в кацапських тюрмах?
ще не зовсім свідоми до Виборець Показати IP 7 Вересня 2019 18:38
Не подобається обмін? Поїдьте в Москву, взірвіть димовуху" біля Лефортово, скоїте правопорушення та отримаєте термін. Звичайно простіше, провести флешмоб за свободу, не на Лубянці, а на Луцькій театральній площі. І , типу, я герой, і Путін далеко. Можна йому дулі крутити з території Волині.
Юрий Показати IP 7 Вересня 2019 16:47
Главное здесь что наши дома!
Небайдужий Показати IP 7 Вересня 2019 17:19
Єдине чому ботокс погодився на обмін це цемах
Яяяяя до виборець. Показати IP 7 Вересня 2019 18:42
Не дай боже Вам там опинитися. Ви і Ваші рідні благали би щоб Вас виміняли на будь-кого, і в той момент Вас би найменше турбувало б хто у чому винен. А якщо Ви герой то їдьте в Росію і просіть хай Вас закриють. Добре що наші українці живі і здорові повернулися додому. Як би там не було, але Порох і того не робив за свій відведений час
Арафат Показати IP 7 Вересня 2019 22:10
Хлопці вдома - добре. Буколета відпустили - мінус на міжнародній арені. Переживемо. Але біда в тому, що ботоксний намагається себе видати за адекватного, улещує ЗЕ і може так вдарити в спину, що буде непереливки. З цим пацюком треба дуже обережно...
олександр Показати IP 7 Вересня 2019 23:06
Не спішіть радіти і робити висновки ..Путін не робить нічого просто так ..Подивимося скільки це буде коштувати Україні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus