USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Запізнився на 3 години: Зеленський не прилетів вчасно в Очаків через відмову двигуна

20 Листопада 2019 23:44
Володимир Зеленський не зміг вчасно прибути до Очакова на Миколаївщині, куди доставили кораблі ВМС, захоплені Росією в 2018 році, через технічну несправність літака.

Про це повідомляє depo.Харків з посиланням на власне джерело. Глава держави повинен був вилетіти з Чугуєва Харківської області та вже о 20:30 бути на місці.

За відомостями співрозмовника агентства, сьогодні, 20 листопада, президент перебував у Харківській області «транзитом». Прямуючи з Луганської області, Зеленський прибув до військового аеродрому в Чугуєві, де на нього чекав «борт № 1».

У Чугуєві Зеленський сів у президентський літак, однак через несправність борт не зміг злетіти. Глава держави близько півтори години чекав на те, що літак відремонтують, однак цього не сталося.

Після очікування Зеленському запропонували військовий борт. При цьому глава держави, знервовано висловлюючи побоювання щодо своєї безпеки, відмовився летіти військовим літаком.

Після цього Зеленський автомобілем вирушив в Міжнародний аеропорт «Харків».

Інше поінформоване джерело у системі органів безпеки України підтвердило факт поломки літака президента України. За словами цього джерела, подібне трапилося вперше за останні близько 20 років.

UPD (21:06): Джерело в органах безпеки України уточнило, що літак президента зламався в Харкові, а не в Чугуєві.

Як повідомляють Новини-N, Зеленський таки прибув до Миколаєва, але з тригодинним запізненням. Його візит був запланований на 19.00, але через поломку літака був відкладений.

З аеропорту Зеленський виїхав до військового порту Очакова, куди повернулися два з трьох кораблів ВМС України, захоплені Росією в 2018 році в районі Керченської протоки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus