USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зеленський попросив українців не панікувати: до нового року доживемо

19 Січня 2022 20:51
Президент Володимир Зеленський звернувся до громадян України із проханням не панікувати через можливе повномасштабне вторгнення Росії та пообіцяв, що в країні пануватиме мир і всі зустрінуть 2023 рік.

Про це йдеться у зверненні Зеленського на YouTube-каналі Офісу президента, пише УП.

Президент попросив населення не панікувати та критично оцінювати інформацію про можливе вторгнення Росії в Україну.

На його думку, держава-агресор навмисне сіє паніку та невпевненість у населенні, щоби послабити можливий опір та віднадити бізнес-інвесторів. Зеленський попросив зберігати гідність і гордість, щоби не підігравати агресивним намірам Росії.

Водночас, він запевнив, що влада тісно співпрацює з партнерами щодо дипломатичного вирішення ситуації та посилює свою обороноздатність.

«А в чому, власне, новина? Хіба це не реальність уже 8 років? Хіба вторгнення почалось не у 2014? Хіба загроза масштабної війни з’явилась тільки зараз? Ці ризики існують не один день. І вони не стали більшими. Більшим став ажіотаж навколо них. І зараз активно нападають не на нашу землю, а на ваші нерви. Щоб у вас було постійне відчуття тривоги.

Всім нашим громадянам, особливо похилого віку, потрібно це зрозуміти. Видихнути. Заспокоїтись. Не бігти по гречку і сірники.

Що робити вам? Тільки одне. Зберігати спокій, холодну голову, впевненість у своїх силах, у свої армії, у нашій Україні.

Не накручувати самих себе, на все реагувати мудро, а не емоційно!

Не думати тривожно і постійно «Що ж буде завтра, що ж буде в майбутньому». А знати. Розповідаю.

22 січня ми відзначимо День Соборності України.

Відкриємо Запорізький міст. За рік – збудуємо найбільшу трасу в Україні від Ужгорода до Луганська.

Будемо будувати дороги, мости, школи, стадіони, вагони, літаки і танки.

Вакцинуємо переважну більшість населення.

У квітні відзначимо Великдень.

У травні як завжди – сонце, вихідні, шашлики, і звісно – День Перемоги. А далі літо. Ми будемо здавати ЗНО, вступати до університетів, планувати відпустку, копати городи, одружуватись і гуляти весілля. А далі осінь. Де, сподіваюсь, ми будемо вболівати за нашу збірну на Чемпіонаті світу з футболу в Катарі. А далі зима.

І будемо готуватись до новорічних свят. Як завжди, 31 грудня усією родиною зберемось за столом. І я впевнений, що у новорічному зверненні скажу: «Дорогі українці! Ну я ж говорив? Ми молодці!»

Ми не панікували. Не піддавались на провокації. Ми були спокійними, сильними і зустрічаємо наступний Новий рік. Без паніки. Без страху. Сподіваюсь – без вірусів. І щиро вірю – без війни. Слава Україні!» – йдеться у зверненні президента.
Як ми писали, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що Москва не має наміру обговорювати з НАТО або США питання переміщення військ по території Росії. А вимоги «повернути їх в казарми» розглядатися не будуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
1+1 Показати IP 19 Січня 2022 21:08
Трепло
Радувець Ларіса до 1+1 Показати IP 19 Січня 2022 22:13
Шмата
ооо Показати IP 19 Січня 2022 21:17
Не все
Все Пєрдусматрєл Показати IP 19 Січня 2022 21:45
Мужик сказав, мужик молодець.
на англ. Показати IP 19 Січня 2022 22:09
мир-двері-м'яч
а ще до на англ. Показати IP 19 Січня 2022 23:17
мир-двері-м'яч-твій-кролик-написав
Ігор луцький Показати IP 19 Січня 2022 22:23
Пенс по гречку не побіжить.Гречка по 12 грн. закінчилась!
Точно Показати IP 19 Січня 2022 22:29
Брехуни, ви самі сієте паніку під дудку америкосів, а звинувачуєте Росію.
45 до Точно Показати IP 19 Січня 2022 23:02
Судячи по антилайках, то наші люди дуже вірять. У все те, що їм показують по телебаченню і так далі. Критичне мислення не в пріоритеті.
Анонім Показати IP 19 Січня 2022 22:35
Всі ми колись вмремо,але живемо й жити будемо по різному. Особисто мене вже не війна лякає,а ріст цін, продуктові карточки мені не світять, проте зекономити на відпочинок в цьому році буде важко,або й неможливо.
Мабуть Показати IP 19 Січня 2022 22:57
Саме голове тут 'Вакцинуємо переважну більшість населення'.
Дід Василь Показати IP 19 Січня 2022 23:05
Який жахливий кінець його чекає це жах
Дідо Показати IP 20 Січня 2022 00:26
Почти одновременно с этим польское издание Myśl Polska описало «дьявольский план» США в отношении России, точно предсказав, что «из переговоров [с США и НАТО] ничего не выйдет». По данным польских авторов, Вашингтон всеми силами стремится к срыву переговоров по вопросам безопасности с Россией. Причина – желание втянуть Россию в войну. При этом в Вашингтоне не хотят ядерной войны. «Им нужна война на Украине, и в неё они стараются втянуть Россию», – утверждают польские журналисты. Такой итог был бы удобен для США, ведь тогда американцы не пострадали бы от боевых действий. Поляки отмечают, что «поистине дьявольский план» США предполагает сталкивание лоб в лоб украинцев и русских, у которых «общие религиозные, культурные и в значительной степени этнические корни», чтобы они стали убивать друг друга в рамках полномасштабного конфликта. Как утверждают источники агентства Bloomberg, окно для развязывания кровопролитного конфликта на территории бывшей УССР откроется с середины января по конец февраля. Примечательно, что в конце декабря администрация США «тихо» и незаметно выделила режиму в Киеве дополнительную военную помощь в размере 200 млн долларов. Пакет помощи включает предоставление украинской стороне стрелкового оружия, боеприпасов, радиостанций, медоборудования и запасных частей.
Jan до Дідо Показати IP 20 Січня 2022 08:35
Gazeta Polska- то ,,маргінально-правіцова,, преса. То такі ,,експерти ,, від ,, szalonego Antoniego Macierewicza,, кумаш о чим мова, Козачок ? Свої випєрди в ,,Мацковском комсомольце,, пиши !
Правда Показати IP 20 Січня 2022 08:47
У вас спільна з московитами одна звивина "від фуражки",бо у нас нічого спільного з "ординцями".
Правда Показати IP 20 Січня 2022 10:08
Ще хтось слухає це непорозуміння.Він хоч розуміє що відбувається і де?Де наші навчання,де територіальна оборона?Військоматівські дармоїди вже мають бути на полігонах і тренуватися,а не протирати штани,а також навчати тер.оборону і проосто добровольців,бо резервісти в принципі підготовлені.Про озброєння немає про що говорити,добре що ще є союзники.
Александр - 1 Показати IP 20 Січня 2022 10:51
Доброе утро, пан Президент..
Дарвін до Александр - 1 Показати IP 20 Січня 2022 21:42
Ви ще не здохли?
Союзники Показати IP 20 Січня 2022 10:52
Чиста паржать. Які??? Ті що списане лайно за гроши сюди сунуть, так це не союзники, це бізнеспартнери. Їм хочется зі сторони наблюдати, за тим що з цього вийде. Милують Ваші дописи))) пограбування по італійськи мультфільм гляньте. Там Маріо іде грабити банк. Але не факт що зрозумієте посил цього.
Правді Показати IP 20 Січня 2022 11:05
Штани в руки і на полігон, воїне.
лінивець Показати IP 20 Січня 2022 21:32
до нового року доживемо? раніше життя планували до старості а теперь аби до нового року????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus