USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Зеленський та Нетаньягу домовились вирішити проблеми при в’їзді українців в Ізраїль

19 Серпня 2019 14:29
Під час зустрічі 19 серпня президент України Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу обговорили взаємини між двома державами. Крім того, активно обговорювалися питання безпеки і оборони, пише Главком.

Зеленський запросив ізраїльські компанії приходити працювати в Україну, заявив він під час спільного брифінгу.

«Сьогодні ми детально обговорили шляхи поглиблення двосторонніх відносин. Ми почали з питання, у якому наші друзі розбираються краще, ніж інші – це питання війни та безпеки. Дякую нашим партнерам за чітку підтримку територіальної цілісності України та стійку позицію щодо війни на Сході України та анексії Криму», – наголосив Зеленський.

Президент України звернувся до ізраїльського колеги з закликом визнати Голодомор геноцидом українського народу.

Зі свого боку прем'єр Ізраїлю заявив, що після обрання Володимира Зеленського президентом Україна почала розвиватися удвічі швидше. Крім того, він запросив українського президента відвідати Єрусалим найближчим часом.

Також сторони домовились вирішити питання проблем в’їзду українців в Ізраїль. Як відомо, у червні повідомлялося, що з початку року в Ізраїль не пустили понад 1900 українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus