USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зеленський, УКРОП, Поліщук: кого лучани готові підтримати на виборах. Опитування

18 Січня 2019 15:49
Як зазначається у соціологічному опитуванні, яке на початку грудня 2018 року проводилося в Луцьку, на виборах президента більшість опитаних містян підтримала б Володимира Зеленського. Також понад 12% лучан, які відповіли на питання відомої соціологічної кампанії, віддали б перемогу на виборах міського голови Ігорю Поліщуку.

Про дані соціологічної кампанії розповів екс-секретар Луцької міської ради, журналіст Святослав Зелінський.

Зокрема, у лучан цікавилися про майбутні вибори президента, вибори міського голови та вибори до міської ради.

А запитання про те, «якщо би вибори президента відбувалися наступної неділі, то за кого ви б проголосували», опитані лучани відповіли проголосували б так:

1. Володимир Зеленський - 12,3%;

2. Анатолій Гриценко - 8,6%;

3. Юлія Тимошенко – 8%;

4. Олександр Шевченко - 5,1%,

5. Петро Порошенко - 5%.

Як зазначає блогер, опитування проводилося до отримання Україною Томосу, тож позиції БПП і Порошенка могли дещо змінитися.

«Якби вибори до Луцької міської ради відбулися наступної неділі, то як би ви проголосували?»

Опитування свідчить, що на першому місці опинилась партія УКРОП із 12%, на другому «Батьківщина», отримавши 8% голосів. Третю позицію зайняла «Свобода» - 6%, на четвертому «Сомопоміч» 5%, а на п’ятому – партія «Слуга народу» 2,6%.

«На підтвердження того, що це достовірні дані, кому цікаво, той можете порівняти з результатами ківерцівських виборів, що відбулися нещодавно. Показники опитування багато в чому збігаються», - зазначає Зелінський.

Журналіст зауважує, якщо лідером президентських перегонів є Володимир Зеленський, то партія «Слуга народу» з 2,6% займає п’яту позицію. Тобто виборець про Зеленського знає багато, а назву «Слуга народу» він асоціює з фільмом, а не з політичною партією, саме тому такі показники.


«Як би лучани проголосували, якби вибори міського голови відбулися наступної неділі?»

Перше місце за кількістю голосів отримав представник УКРОПу Ігор Поліщук – 13,6%, друге – Богдан Шиба 6%, на третьому місці опинився Григорій Пустовіт – 5%. Четверте й п’яте місце отримали Андрій Покровський 4,3% та Юлія Вусенко 4%.
Зазначається, що майже у кожному з цих питань понад 50% виборців не визначилися зі своєю позицією.

Про дані соцопитувань можна переглянути на відео з 5 хвилини 5 секунд:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Виборці Показати IP 18 Січня 2019 21:02
Ну-ну, Шиба, - самовисунься ! Чекаємо не дочекаємось ! Хіба шо швидше влаштуєшся логопедом початкових класів в школі в Яструбовичах !
всезнайко Показати IP 20 Січня 2019 17:25
що поганого зробив шиба
Виборець Показати IP 20 Січня 2019 17:26
Це опитування маніпуляційне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus