USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Зеленський заявив, що перед війною Захід не надав жодних даних про наступ Росії

6 Грудня 2022 10:45
Президент Володимир Зеленський заявив, що західні партнери не надали жодних конкретних даних про наступ росіян, попри постійні попередження про вторгнення.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Financial Times.

Він зазначив, що Україна не отримувала даних від західних розвідок, на основі яких могла готуватись до нападу росіян.

«Ніхто не показував нам конкретних матеріалів, що це буде з того чи іншого напрямку», – сказав Зеленський.

Також Зеленський заявив, що напередодні нападу він неодноразово намагався додзвонитись до Путіна, щоб попередити його, що напад буде «великою помилкою», однак у Кремлі ніхто не відповідав на дзвінки.

«Ми воюємо проти божевільних людей», – говорить Зеленський про російське керівництво.

Також голова держави підкреслив, що Україна повинна звільнити всі свої території, інакше в майбутньому війна повториться знову.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова Міністерства оборони України Олексій Резніков провів телефонну розмову з керівником Пентагону Ллойдом Остіном.

Крім того, ми раніше інформували, що радник Офісу президента Михайло Подоляк у річницю підписання Будапештського меморандуму розповів, що Україна готова надати Росії гарантії безпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Че Показати IP 6 Грудня 2022 11:22
Жовтень 2020 року. Візит найвеличнішого лідера сучасності до Британії. Нє, не говорили.
лучани Показати IP 6 Грудня 2022 11:38
неправда, це стаття з німецького журналу...за грудень 2021. https://www.bild.de/politik/ausland/politik-ausland/bild-exklusiv-russlands-kriegsplaene-so-koennte-putin-die-ukraine-vernichten-78425518.bild.html
Мда до лучани Показати IP 6 Грудня 2022 12:31
звичайно, що неправда... почитай, лучано... https://censor.net/ua/news/3300708/rosiya_planuye_napad_na_ukrayinu_naprykintsi_sichnya_pochatku_lyutogo_2022_roku_kerivnyk_gur_minoborony
Суддя Дреддд Показати IP 6 Грудня 2022 12:03
А голова ЦРУ для чого у січні приїзжав... А звонив путлєру для чого, бо бачив в його очах мир? А Рєзніков 16.02.2022 р. що говорив, що москалі не зформували БТГ і наступу не буде?
Анонім Показати IP 6 Грудня 2022 13:09
за рік до нападу "копайте окопи"... сім мільярдів щомісяця ... бо всі захисники виїдуть... нам партнери не говорили... що далі?
Анонім Показати IP 6 Грудня 2022 13:16
Мені прийшла в голову думка про велику війну з літа 2021року,коли на очі часто почав потрапляти незрозумілий чоловік,який швидко пересувався з рюкзаком і кепкою на очі,постійно наспівуючи 'натовскій бєспрєдєл,бандеровскій удєл'. Але я вжахнулась від цієї думки і заспокоїла себе,що очевидно він хворий на голову. Тепер того 'веселого чоловічка' ніде нема - ясно,що це був агент. Думаю,що таких було дуже багато, СБУ повинна була зрозуміти,що засилля диверсантів завжди відбувається перед війною.
Анонім Показати IP 7 Грудня 2022 09:48
та як не казали ? а війська стягнуті в січні до наших кордонів про що говорили? бо не дороги треба було ремонтувати а виробляти закупляти зброю. а тепер він не знав. на шашлики збирався. ввсе брехня..Байден казав ще до вторгенння що гготується напад. а Зеленський заспокоював .чи він думає ми забули?
Анонім Показати IP 7 Грудня 2022 09:49
ще й казав що не переживайте. у нас теж є своя розвідка не буде ніякого нападу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus