USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Дайте мені літаки»: Зеленський звернувся із закликом до світу

3 Березня 2022 19:34
Президент Володимир Зеленський закликав світових лідерів надати Україні військові літаки, якщо в їхніх держав «немає сил, міцності закрити небо».

Про це президент сказав в інтерв’ю низці ЗМІ, передає ТСН.

«Якщо немає у вас сил, міцності закрити небо, то дайте мені літаки. Чи це не справедливо, скажіть? І коли мені кажуть: «ну, в нас є питання щодо літаків, там треба голосування, те чи інше», ми сказали – ми знайшли, де ці літаки. Ми у них знайшли всі ці літаки. Їх багато. Нові літаки. Вони дуже дорогі, вони дорожчі від людського життя. Ок. Ми знайшли літаки ще часів Радянського Союзу. Можна нам такі літаки отримати? Можна нам отримати, щоб ми відповідали на своїй землі? Не на території Росії, не на території Білорусі, а на суто українській землі відповідали всім цим установкам, які по нас стріляють, по танках тощо», – розповів Зеленський.

Читати ще: «Піди з нашої землі»: Зеленський звернувся до Путіна. Відео

Також Президент України Володимир Зеленський заявив, що позиція союзників НАТО щодо закриття неба над Україною йому незрозуміла.

«Якщо ви не можете закрити небо зараз, то дайте термін коли. Якщо ви не можете зробити це зараз, скажіть, скільки людей має вибухнути, скільки рук, ніг, голів повинні відлетіти, щоб достукатися до вас? Скажіть скільки, я піду рахувати і чекатимемо цього моменту», – заявив Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Алла Показати IP 3 Березня 2022 20:33
Слава Україні
Вова Показати IP 4 Березня 2022 12:12
Америка и Европа как во вторую мировую будут сидеть на жопе ровно и ждать. кто ково победит за тово и пойдут.......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus