USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Земельну ділянку на Молоді хочуть купити для обслуговування кафе

24 Липня 2019 15:30
Луцька міська рада планує надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування кафе на проспекті Молоді, 21а.

Про це йшлося 24 липня під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Відповідно до проекту рішення міська рада планує надати громадянам Марчуку Сергію Георгійовичу (розмір частки у спільній частковій власності – 1/2), Зайцеву Денису Костянтиновичу (розмір частки у спільній частковій власності – 1/4), Нікітюку Олексію Миколайовичу (розмір частки у спільній частковій власності – 1/4) дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0294 га на проспекті Молоді, 21а у місті Луцьку.

Зокрема, з моменту прийняття рішення їх зобов’яжуть укласти з Луцькою міською радою договір про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки.

Члени комісії рекомендували підтримати рішення під час засідання сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus